FoodboxWijzer logo

AH Allerhande

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over AH Allerhande

Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij AH Allerhande.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: AHBOX3917.
Logo van AH Allerhande
beoordeling:
8.2
beoordeling uit 6 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Bij Albert Heijn kun je nu maaltijdboxen bestellen met wekelijks wisselende recepten en ingrediënten voor drie maaltijden. De maaltijdbox valt onder het Albert Heijn kookmagazine Allerhande en is er in een twee- en vierpersoonsvariant (ook geschikt voor families met 2-3 kinderen). Je bestelt de maaltijdbox online bij Albert Heijn en de foodbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Een abonnement op de maaltijdbox is niet mogelijk. Tegelijk met de Allerhande maaltijdbox kun je online je aanvullende boodschappen doen, handig! Je kunt deze boodschappen nog tot één dag van tevoren toevoegen. 

Frequentie van de Allerhande Box: wekelijks is mogelijk, maar ook eenmalig. Je zit met een Allerhande Box niet vast aan een abonnement. 

Je kunt bij Albert Heijn kiezen uit twee soorten maaltijdboxen. Zo is er de Inspiratiebox voor 2 personen en de Familiebox voor 4 personen. De Familiebox is geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Je kunt wekelijks uit vier gerechten jouw lekkerste 3 maaltijden kiezen.  De mogelijkheid om iedere week één gerecht om te ruilen met een alternatief gerecht is nieuw.  Je ziet van te voren welke gerechten er in de Allerhande Box zitten en kiest dus welke jouw het lekkerste lijken. 

Tijdens je bestelling van de maaltijdbox kies je zelf je bezorgmoment. Op z'n vroegst is dat over 4 dagen, dus op vrijdag bestel je bijvoorbeeld voor dinsdag. 

Wil je met regelmaat een Allerhande Box ontvangen? Dat kan uiteraard, je regelt dit eenvoudig via de Allerhande Box Planner. Een uitgebreide uitleg over de Allerhande Box Planner lees je in ons blog: 'Allerhande Box op vaste momenten'.

Wij hebben uiteraard ook de Allerhande Box getest met ons testpanel. We hebben één van de eerste maaltijdboxen van AH Allerhande getest voor twee personen, onze ervaring lees je in deze blog 'AH Allerhande Box uitgebreid getest'. Hierin hebben we alle voor- en nadelen beschreven, maar kan je ook aan de hand van de foto's de kwaliteit van de gerechten en producten beoordelen. Een half jaar na de eerste test hebben we nogmaals een Allerhande Box getest. We waren benieuwd of de kwaliteit van de Allerhande Box constant is gebleven. Een uitgebreid verslag over deze tweede foodbox-test lees je in het blog 'AH Allerhande Box test 2'. 

Naast maaltijdboxen bij Albert Heijn bestel je online steeds meer producten waarbij gemak voorop staat. Zo kan je nu ook voordelig een fruitbox bij Albert Heijn bestellen. En wanneer je binnenkort een feestje of bedrijfsborrel hebt, bestel je heel eenvoudig een borrelbox bij Albert Heijn. Een borrelbox (verkrijgbaar in de variant klein of groot) is ideaal voor elk feestje thuis of op je werk! 

Wist je trouwens dat de Allerhande Box een van de goedkoopste maaltijdbox van Nederland is? Klik hier voor onze blog 'welke maaltijdbox is het goedkoopst' laten we je overzichtelijk zien welke maaltijdboxen het voordeligst zijn.

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van Allerhande ook voor jullie geschikt is. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van AH Allerhande

Interessante blogs over AH Allerhande

Ervaringen met AH Allerhande

We hebben een aantal dagen gekookt met de AH box en dat is ons goed bevallen. Het is een mooie compacte doos met alles erin om deze gerechten te maken. Voor de prijs geef ik een 9, het kan altijd beter, maar het is goedkoper dan alles los in de supermarkt volgens mij. De kwaliteit geef ik ook een 9 want het was allemaal prima. De service weet ik niet, behalve dan dat de bezorger een vriendelijke man was. Dan het koken met de maaltijdbox. Dit was goed te doen maar natuurlijk wel even goed opletten. Het waren geen hele ingewikkelde gerechten. De smaak was goed. De hoeveelheid ook wel. Of we weer een keer zo'n box bestellen? Ik denk het wel, het was gewoon makkelijk.

Consument avatar
Pons
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De gerechten in de familiebox van AH waren heerlijk en vielen goed in de smaak bij het hele gezin. Je komt echt op ideeën en we zijn van plan de recepten vaker te gebruiken. Voor 2 volwassenen en 3 kinderen is het wel te weinig. Je moet soms echt wat pasta of aardappelen toevoegen en dat is wat onhandig en maakt het relatief duur. Hopelijk komt er in de toekomst een AH familiebox voor 5 personen!

Consument avatar
Ellen
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Af en toe bestellen we de maaltijdbox van Albert Heijn tegelijk met onze boodschappen. Als er lekkere gerechten tussen zitten bestel ik de box meteen erbij. Ik kijk dus per week en vind het fijn dat ik geen abonnement op deze box heb. De box is verder altijd van goede kwaliteit en komt ook niet zuinig over.

Consument avatar
Julia
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hebben de 4 persoon box geprobeerd. maar voor 4 volwassen personen is het allemaal erg weinig ( 295 gram zalm of 75 gram macaroni in de box) Voor 49 euro had ik zeker wat meer verwacht. We hebben Hello Fresh ook een tijd gehad en daar hielden wij altijd over. Dus voor ons dag AH :-) en Hello Fresh

Consument avatar
Heetje
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met AH Allerhande? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!