FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande maaltijdbox

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over AH Allerhande

De Allerhande Box

De Allerhande Box is een populaire maaltijdbox. Je kunt de Allerhande Box los bestellen bij Albert Heijn en tegelijk ook je wekelijkse boodschappen er bij bestellen. Wekelijks kan je verrassende recepten verwachten in de Allerhande Box. De gerechten staan vaak snel op tafel. Vergelijk op Foodboxwijzer alle maaltijdboxen en ontdek hier of de Allerhande Box de ideale maaltijdbox voor je (gezin) is. 

Kies zelf je gerechten in de Allerhande Box

Je kunt de box bestellen voor 2 of 4 personen. De vierpersoonsvariant is ook geschikt voor gezinnen met 2-3 kinderen. Vanaf nu heb je maar liefst de keus uit 9 gerechten elke week. Je kunt bij AH zelfs het aantal gerechten bepalen per week in de box (variërend van 1 tot 5 gerechten). En het is zelfs mogelijk per gerecht met het aantal personen te variëren. Alle maaltijden zijn los te bestellen, één of twee gerechten is ook mogelijk. Je kiest vanaf nu dus zelf de lekkerste gerechten zonder vast te zitten aan een abonnement. 

De Allerhande Box is vernieuwd en geeft je veel keuze in gerechten en hoeveelheid maaltijden, ideaal!

De nieuwe Allerhande Box met elk gerecht apart verpakt in een papieren zak. De AH Box valt onder het Albert Heijn kookmagazine Allerhande en is er in een 2- en 4-persoonsvariant (ook geschikt voor families met 2-3 kinderen). Je bestelt de maaltijdbox online bij Albert Heijn en de foodbox wordt gratis bij je thuisbezorgd vanaf 3 maaltijden. De Allerhande Box wordt ook gratis thuisbezorgd als het samen met andere boodschappen wordt besteld. Een abonnement op de maaltijdbox is niet mogelijk. Je kunt de extra boodschappen nog tot één dag van tevoren toevoegen aan je bestelling. Met regelmaat de Allerhande Box ontvangen is wel mogelijk, dat regel je handig en extra snel via de AH box planner. 

De Allerhande Box bestellen

De Allerhande Box is wekelijks te bestellen. Je kunt de box afhalen of thuis laten bezorgen.
Je zit met een Allerhande Box niet vast aan een abonnement. Je bepaalt in de Allerhande Box vanaf nu ook de hoeveelheid gerechten die je wenst te ontvangen. Elke maaltijd zit apart verpakt in een papieren zak. 

Ja, ik wil een Allerhande Box bestellen 

Tijdens je bestelling van de maaltijdbox kies je zelf je bezorgmoment. Op z'n vroegst is dat over 4 dagen, dus op vrijdag bestel je bijvoorbeeld voor dinsdag. 

Je hebt elke week de keus uit 9 gerechten in de Allerhande Box. Kies zelf ook hoeveel gerechten je wenst te ontvangen.

Wil je met regelmaat een Allerhande Box ontvangen? Dat kan uiteraard, je regelt dit eenvoudig via de Allerhande Box Planner. Een uitgebreide uitleg over de Allerhande Box Planner lees je in ons blog: 'Allerhande Box op vaste momenten'.

Onze Allerhande Box ervaring

Wij hebben uiteraard ook de Allerhande Box getest met ons testpanel. Inmiddels hebben we al 3 keer een uitgebreide review gemaakt over de AH box. De nieuwste review over de Allerhande Box lees je terug op de pagina Allerhande Box review. We hebben ook één van de eerste maaltijdboxen van AH Allerhande getest voor twee personen, onze ervaring lees je in deze blog 'AH Allerhande Box uitgebreid getest'. Hierin hebben we alle voor- en nadelen beschreven, maar kan je ook aan de hand van de foto's de kwaliteit van de gerechten en producten beoordelen. Een half jaar na de eerste test hebben we nogmaals een Allerhande Box getest. We waren benieuwd of de kwaliteit van de Allerhande Box constant is gebleven. Een uitgebreid verslag over deze tweede foodbox-test lees je in het blog 'AH Allerhande Box test 2'. 

Fruitbox, borrelbox en meer bij AH

Naast maaltijdboxen bij Albert Heijn bestel je online steeds meer producten waarbij gemak voorop staat. Zo kan je nu ook voordelig een fruitbox bij Albert Heijn bestellen. En wanneer je binnenkort een feestje of bedrijfsborrel hebt, bestel je heel eenvoudig een borrelbox bij Albert Heijn. Een borrelbox (verkrijgbaar in de variant klein of groot) is ideaal voor elk feestje thuis of op je werk! 

Kerstbox van Albert Heijn

Ieder jaar is de kerstbox van Albert Heijn ook weer erg populair. In de kerstbox ontvang je alle ingrediënten en recepten voor een luxe diner. Zo kook je in simpele stappen een eenvoudig diner voor je gasten. Bovendien kan je met een kerstbox de drukke supermarkt vermijden de dagen vooraf aan kerst, ideaal! 
Bij Foodboxwijzer hebben we de kerstbox van Albert Heijn uitgebreid getest. De review en ervaring met de kerstbox van Albert Heijn kan je een duidelijk beeld geven of koken met een kerstbox ook iets voor jou is. 

Goedkoopste maaltijdbox van Nederland is de Allerhande Box

Wist je trouwens dat de Allerhande Box één van de goedkoopste maaltijdbox van Nederland is? Je leest in ons blog 'welke maaltijdbox is het goedkoopst' snel en overzichtelijk welke maaltijdboxen het voordeligst zijn.

Probeer nu de Allerhande Box zelf

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van Allerhande ook voor jullie geschikt is. 

Ga naar de Allerhande Box

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van AH Allerhande
beoordeling van AH Allerhande:
8.2
beoordeling uit 6 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Alle foodboxen van AH Allerhande

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over AH Allerhande

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over AH Allerhande. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met AH Allerhande

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij AH Allerhande? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Wij hebben inmiddels de AH box sinds de eerste dag (box 1). Al die tijd geweldig gegeten, producten zijn uitermate goed en vers. Één ieder die niet geweldig kan koken zet met de AH box een top maaltijd op tafel. De maaltijden zijn erg gevarieerd. Dank AH.

Consument avatar
Bianca
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb me eraan gewaagd. Tegelijk met mijn boodschappen een Allerhande box besteld. En ik moet zeggen... Ik ben verrast door de kwaliteit van de producten. Duidelijke recepten die gemakkelijk te bereiden waren. De ene maaltijd viel meer in de smaak dan de ander, maar met drukke weken in ons huishouden vind ik het wel een idee om af en toe zo'n Allerhande box bestellen. Handig dat je kan bestellen wanneer je wilt.

Consument avatar
Karin
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met AH Allerhande? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!