FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Box

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De AH Allerhande Box foodbox

beoordeling van AH Allerhande Box:
9.7
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 12.95

geef jouw mening

De Allerhande Box (van AH) is een populaire maaltijdbox. Deze maaltijdbox is namelijk elke week los te bestellen bij Albert Heijn. Je zit dus nergens aan vast met deze box. De Allerhande Box bevat alle benodigde ingrediënten en recepten voor één tot vijf gerechten. Je kunt vanaf nu elke week maar liefst kiezen uit 9 gerechten en zelf bepalen hoeveel gerechten je wenst te ontvangen in de box (je kunt elke week 1 tot 5 gerechten bestellen). De maaltijden zijn vaak binnen 30 minuten te bereiden.

De Allerhande Box is vernieuwd. Je hebt keus uit 9 gerechten elke week. Je kunt elke week 1 tot 5 gerechten bestellen. 

De Allerhande Box is vernieuwd en op veel punten sterk verbeterd. De vernieuwingen komen tegemoet aan de wensen van maaltijdbox-gebruikers, zoals meer keuzevrijheid in gerechten en flexibele aanpassingsmogelijkheden. De Allerhande Box is te bestellen voor 2 tot 4 personen. Zoek je een fijne maaltijdbox voor een gezin met 2-3 kinderen? Kies dan voor de gerechten voor 4 personen, daar kan je ook met een gezin met jonge kinderen van eten. 

Over de Allerhande Box en de recepten

De nieuwe Allerhande Box is nu verpakt per gerecht. De Allerhande Box is een maaltijdbox voor 2-4 personen. Kies zelf per gerecht voor hoeveel personen je wenst te gaan koken. Je kookt met deze box 1-5 heerlijke afwisselende gerechten met verse ingrediënten. Ontdek met de Allerhandebox nieuwe recepten en technieken en krijg (meer) kookplezier. De gerechten staan vaak binnen 20-35 minuten op tafel. Je kunt bij Albert Heijn elke week uit acht gerechten kiezen. Kies jouw lekkerste  maaltijden en je ontvangt alle ingrediënten in de box, handig verpakt in een aparte papieren zak. Er is wekelijks veel variatie in vlees, gevogelte, vis en vegetarische gerechten. 

De Allerhande Box is eenmalig te bestellen, je zit dus nergens aan vast. 

De prijs van de Allerhande Box 

De prijs van de Allerhande Box is vanaf nu geen vaste prijs per box meer. De prijs is afhankelijk van het aantal gerechten dat je kiest. Veel gerechten kosten €12,85 voor 2 personen, maar er zijn ook wekelijks gerechten te bestellen vanaf  €10,23 voor 2 personen. 
Wil je de maaltijdbox van Albert Heijn uitproberen? Dan raden we je aan om onze speciale kortingscode van AH te bekijken. Bij onze kortingscodes kan je de actuele kortingscodes voor maaltijdboxen vinden.
Je neemt geen abonnement op de Allerhande Box. De box is wekelijks los te bestellen en je zit dus nergens aan vast. Wil je wel de box met enige regelmaat thuis ontvangen? Dan is er voor jou de Allerhande Box Planner. Daarmee stel je zelf in hoe vaak en op welk vaste bezorgmoment jij graag de maaltijdbox ontvangt. 

Ja, ik wil de Allerhande Box bestellen

Een groot voordeel van deze maaltijdbox is dat je extra boodschappen gemakkelijk aan je bestelling kunt toevoegen.
De bezorging is zelfs gratis vanaf 3 maaltijden. 

De bezorging van de AH maaltijdbox 

De bezorging van de AH maaltijdbox is gratis vanaf 3 maaltijden. Bovendien kan je ook de overige boodschappen er bij bestellen, ook deze worden dan gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt de box ook afhalen in winkel naar keuze of afhalen bij een Pick Up Point. Bestel de Allerhande Box 4 dagen vooruit. Zo wordt je box speciaal voor jou samengesteld op het meest ideale moment om een optimale versheid te kunnen verzorgen. Het streven is een minimale houdbaarheid van vijf dagen van alle artikelen in de Allerhande Box. 

​Ervaring met de Allerhande Maaltijdbox

Lees je eerst nog graag ervaringen van anderen? Wij hebben inmiddels veel reviews ontvangen over de Allerhande maaltijdbox. Ze kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze voor een maaltijdbox. Bij Foodboxwijzer hebben wij zelf ook de Allerhande Box uitgebreid getest. We hebben een nieuwe review over de Allerhande Box geplaatst. Een eerdere uitgebreide test van de AH Allerhande Box kan je ook gebruiken om een indruk te krijgen van deze box. Benieuwd naar de Decemberboxen van Albert Heijn? We hebben een uitgebreid artikel geplaatst over een review van de kerstbox van AH

Ga direct naar de Allerhande Box

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Allerhande Box is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Allerhande Box?

Deze AH Allerhande Box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 12,95€ 6,48
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

We hebben de AH Allerhande Box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox AH Allerhande Box
De AH Allerhande Box is een product van AH Allerhande

AH Allerhande Box van AH Allerhande

Je leest hier een uitgebreide ervaring en review over de AH box. Albert Heijn heeft opnieuw verschillende verbeteringen doorgevoerd bij de Allerhande Box. We testen voor jullie de nieuwe AH box waarmee je nu zelf losse gerechten kiest en ook kunt kiezen hoeveel gerechten je wenst te ontvangen in de maaltijdbox.

Ervaringen met de AH Allerhande Box

We hebben deze box nu al drie keer gehad. Handige box in tijden dat we erg druk zijn. Het allergrootste voordeel vind ik dat ik ook boodschappen erbij kan bestellen zonder te hoeven betalen voor bezorgkosten. Zo ben ik in één keer klaar. De gerechten in de Allerhande box zijn ons tot nu toe wel bevallen. Niet te moeilijk, maar wel lekker. Alles zag er ook goed uit en van sommige producten houden we nog wat over wat we in andere maaltijden kunnen gebruiken. Wanneer er gerechten bij zitten die ons niet zo lekker lijken, bestellen we de box gewoon een keer niet.

Consument avatar
Hilde over AH Allerhande Box
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal