FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Familiebox

Alle informatie en reviews over deze maaltijdbox

De AH Allerhande Familiebox foodbox

beoordeling van AH Allerhande Familiebox:
9
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 18.00

geef jouw mening

Op zoek naar een ideale maaltijdbox voor je gezin? Dan is de Allerhande Box van Albert Heijn een goed idee. Albert Heijn heeft verbeteringen doorgevoerd bij de maaltijdboxen, waardoor je nu nóg meer mogelijkheden hebt. Je kiest nu zelf elke week voor je gezin de lekkerste gerechten. Elk gerecht is apart verpakt in een zak en los bestelbaar. 

 

De Allerhande Box geeft je veel keuze in gerechten en hoeveelheid maaltijden, ideaal voor gezinnen. 

AH Allerhande Familiebox

De Allerhande Familiebox, ook wel de Allerhande Box genoemd, is een populaire maaltijdbox bij gezinnen. Je kunt zelf bepalen hoeveel gerechten je ontvangt in de box (variërend van 1 tot 5 gerechten per week). Elke week kies je zelf de lekkerste gerechten die ook snel bij je kinderen in de smaak zullen vallen. De gerechten staan vaak binnen 30 minuten op tafel. Bijkomend voordeel bij de Allerhande Box is uiteraard dat je ook extra boodschappen kunt bestellen. Zo bespaar je veel tijd! 

  • Gerecht uit de Allerhande Box koken
  • Gerecht uit de familiebox van Albert Heijn
  • Gerecht uit de Allerhande Box van Albert Heijn
  • Koken met de Allerhande Box

De Allerhande Box bestellen

De Allerhande Box is wekelijks te bestellen. Je kunt de box afhalen of thuis laten bezorgen.
Je zit met een Allerhande Box niet vast aan een abonnement. Je bepaalt in de Allerhande Box vanaf nu ook de hoeveelheid gerechten die je wenst te ontvangen. Elke maaltijd zit apart verpakt in een papieren zak. 

Ja, ik wil een Allerhande Box bestellen 

Tijdens je bestelling van de maaltijdbox kies je zelf je bezorgmoment. Op z'n vroegst is dat over 4 dagen, dus op vrijdag bestel je bijvoorbeeld voor dinsdag. Zo wordt je box speciaal voor jou samengesteld op het meest ideale moment om een optimale versheid te kunnen verzorgen. Het streven is een minimale houdbaarheid van vijf dagen van alle artikelen in de Allerhande Box. 

De Allerhande Box is eenmalig te bestellen, je zit dus niet vast aan een abonnement. 

De prijs van de Allerhande Box 

De Allerhande box is vernieuwd en nu bestelbaar per gerecht.De prijs van de Allerhande Box is vanaf nu geen vaste prijs per box meer. De prijs is namelijk afhankelijk van het aantal gerechten dat je kiest. Veel gerechten kosten €18,- voor 4 personen. Je ontvangt dan alle ingrediënten voor het gerecht inclusief duidelijk recept. Er zijn ook wekelijks gerechten te bestellen vanaf  €15,42 voor 4 personen.  Elke week staat er ook een luxer gerecht klaar voor €20,57 per gerecht, leuk als je bijvoorbeeld eters krijgt.
Op zoek naar een kortingscode voor de maaltijdbox van Albert Heijn? Onze actieve kortingscodes staan voor je klaar. 

Ervaring met de Allerhande Maaltijdbox

Lees je eerst nog graag ervaringen van anderen over de Allerhande Box? Wij hebben inmiddels veel reviews ontvangen over de Allerhande maaltijdbox. Ze kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze voor een maaltijdbox. Bij Foodboxwijzer hebben wij met ons testpanel ook de Allerhande Box uitgebreid getest. Je leest onze eerste ervaring in ons blog 'Allerhande maaltijdbox uitgebreid getest'. Een nieuwe uitgebreide review over de Allerhande Box kan je hier ook lezen. Zelf ook een review plaatsen over de Allerhande maaltijdbox? Dat kan zeker en doe je heel simpel op onze reviewpagina

Ga direct naar de Allerhande Box

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Allerhande Familiebox is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Allerhande Familiebox?

Deze AH Allerhande Familiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 18,00€ 4,50
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

We hebben de AH Allerhande Familiebox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox AH Allerhande Familiebox
De AH Allerhande Familiebox is een product van AH Allerhande

AH Allerhande Familiebox van AH Allerhande

De allereerste box van Allerhande hebben we meteen getest. We zijn nu een tijd verder en we waren benieuwd hoe de box er nu voor staat. We hebben dus wederom de Allerhande box getest en hier lees je meer over de 3 gerechten uit deze box. Benieuwd of deze box iets voor jullie is, lees dan snel onze test.

Ervaringen met de AH Allerhande Familiebox

Deze box inmiddels 4x besteld en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt! Wij eten van deze box met 2 volwassenen en 3 kinderen. Op één gerecht na dat wat minder in de smaak viel bij de kinderen is alles goed bevallen! Geen stress meer rondom de maaltijden; erg prettig om wat te kunnen onthaasten na een drukke dag! Ook handig dat we de toetjes en andere boodschappen er meteen bij kunnen laten bezorgen.

Consument avatar
Monique over AH Allerhande Familiebox
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Nu 1x de box besteld, en we waren best tevreden. Lekkere maaltijden gemaakt ermee. Soms vonden we de hoeveelheid wel wat aan de kleine kant. Ik denk dat we nog eens vaker zullen bestellen want de kinderen hebben er ook goed van gegeten.

Consument avatar
Ellen over AH Allerhande Familiebox
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal