FoodboxWijzer logo

AH Paasbox 2018

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De AH Paasbox 2018 foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 37.50

geef jouw mening

AH Paasbox 2018

van AH Allerhande

Dit jaar heeft Albert Heijn een complete paasbox waarmee je een gezellige paasbrunch kunt maken. Albert Heijn staat al bekend om de populaire Allerhande maaltijdboxen en Allerhande kerstboxen sinds een paar jaar. Dit jaar is de paasbox ook aan het assortiment toegevoegd.  
In de Allerhande Paasbox zitten alle ingrediënten en recepten voor een complete 4-persoons paasbrunch. De paasbox van AH is te bestellen voor 4 personen en kost €37,50. 

Wat zit er in de AH paasbox?

In de paasbox ontvang je 4 heerlijke paasbrunch gerechten om zelf te maken.

  • Blini torentjes met cottagecheese en zalm;Paasbox AH Allerhande 2018
  • Scrambled eggs met ham en gebakken tomaatjes;
  • Lente preisoep;
  • Rijkbelegde couronne.

Daarnaast ontvang je nog andere producten zoals: paashagel, paashaas broodjes, mini paasstol, roomboter, jam en vers sinaasappelsap.
Een ideale en complete paasbox dus! 

Albert Heijn paasbox bestellen

De Allerhande Paasbox is te bestellen vanaf 5 maart 2018. Klik op onderstaande groene knop en voeg de paasbox aan je winkelmandje toe. Je kunt de paasbox bestellen t/m 27 maart 2018. Kies vervolgens een bezorgmoment of ophaalmoment. Ophalen in de winkel kan van 29 t/m 30 maart. Thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point kan van 29 t/m 31 maart. Voeg eventueel nog extra producten toe aan je bestelling, zodat je dit jaar niet in de rij hoeft te staan voor alle boodschappen in de supermarkt tijdens de paasdrukte.

Extra tip: bij de AH Paasbox kan je nu ook een wijnbox bestellen.
De Allerhande Wijnbox bestaat uit 2 bijpassende wijnen.

Ja, ik wil de Allerhande Paasbox bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Paasbox 2018 is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Paasbox 2018?

Deze AH Paasbox 2018 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 37.50

Ervaringen met de AH Paasbox 2018

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de AH Paasbox 2018 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.