FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
zoeken maaltijdbox nieuws

AH Allerhande Paasbox 2019

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De AH Paasbox 2019 foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 37.50

geef jouw mening

Dit jaar heeft Albert Heijn een complete paasbox waarmee je een gezellige paasbrunch kunt maken. Albert Heijn staat al bekend om de populaire Allerhande maaltijdboxen en Allerhande kerstboxen sinds een paar jaar. Sinds vorig jaar is de paasbox ook aan het assortiment toegevoegd.  
In de Allerhande Paasbox zitten alle ingrediënten en recepten voor een complete 4-persoons paasbrunch. De paasbox van AH is te bestellen voor 4 personen en kost €37,50. 

Wat zit er in de AH Paasbox?

In de paasbox ontvang je 4 heerlijke paasbrunch gerechten om zelf te maken.

Paasbox van AH met een complete paasbrunch voor 4 personenJe ontvangt alle ingrediënten om zelf de volgende gerechtjes te maken: 

  • courgettesoep met gerookte zalm;
  • rozijnenbroodjes met kaneelsuiker;
  • paasbroodjes met zalm, kaas & yorkham;
  • frisse yoghurt met vers fruit en geroosterde kokos.

Daarnaast ontvang je in de Paasbox nog andere producten zoals: paashagel, paashaasbroodjes, paasstol, roomboter, fruitbeleg, eieren, vers fruit en sinaasappelsap. Een ideale en complete paasbox dus! 

Albert Heijn paasbox bestellen

De Allerhande Paasbox is te bestellen vanaf 22 maart 2019. Klik op onderstaande groene knop en voeg de paasbox aan je winkelmandje toe. Je kunt de paasbox bestellen bij Albert Heijn t/m 16 april 2019. Kies vervolgens een bezorgmoment of ophaalmoment. Ophalen in de winkel of Pick Up Point kan van 18 t/m 20 april. Thuis laten bezorgen kan ook van 18 t/m 20 april. Voeg eventueel nog extra producten toe aan je bestelling, zodat je dit jaar niet in de rij hoeft te staan voor alle boodschappen in de supermarkt tijdens de paasdrukte.

Ja, ik wil de Allerhande Paasbox bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Paasbox 2019 is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Paasbox 2019?

Deze AH Paasbox 2019 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 37.50

Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijden.

Ervaringen met de AH Paasbox 2019

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de AH Paasbox 2019 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.