FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Paasbox 2021

Alle informatie en reviews over deze paasbox

De AH Paasbox 2021 foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.50

geef jouw mening

Dit jaar heeft Albert Heijn een complete paasbox waarmee je een gezellige paasbrunch kunt maken. Albert Heijn staat al bekend om de populaire Allerhande maaltijdboxen en Allerhande kerstboxen sinds een paar jaar. Sinds een aantal jaar is de paasbox ook aan het assortiment toegevoegd en met succes!
In de Allerhande Paasbox zitten alle ingrediënten en recepten voor een complete 4- tot 6-persoons paasbrunch. De paasbox van AH is te bestellen voor 4-6 personen en kost €39,50. 

Wat zit er in de AH Paasbox?

In de paasbox ontvang je 3 heerlijke paasbrunch gerechten om zelf te maken en daarnaast heel veel extra producten voor een complete paasbrunch. Maak het jezelf gemakkelijk en tover binnen 60 minuten een prachtige brunch op tafel met deze paasbox van AH. 

Paasbox van AH met een complete paasbrunch voor 4 personenJe ontvangt alle ingrediënten om zelf de volgende 3 gerechtjes te maken: 

  • quiche met prei & cherrytomaten;
  • gevulde eitjes;
  • paasei croissantjes.

Daarnaast ontvang je in de Paasbox nog andere producten om je paastafel helemaal mee te vullen zoals: paashagel, chocolade paaseitjes, paashaasbroodjes, minibroodjes, paasstol, roomboter, fruitspread, aardbeien, komkommer, jong belegen kaas, gerookte zalm, yorkham en sinaasappelsap. Een ideale én complete paasbox dus! Alles staat binnen 60 minuten op tafel. 

Albert Heijn paasbox bestellen

De Allerhande Paasbox is te bestellen vanaf 13 maart 2021. Klik op onderstaande groene knop en voeg de Paasbox aan je winkelmandje toe. Je kunt de paasbox bestellen bij Albert Heijn t/m 7 april 2021. Kies vervolgens een bezorgmoment of ophaalmoment. Ophalen in de winkel of Pick Up Point kan van 10 t/m 11 april. Thuis laten bezorgen kan ook op 10 of 11 april. Voeg eventueel nog extra producten toe aan je bestelling, zodat je dit jaar niet in de rij hoeft te staan voor alle boodschappen in de supermarkt tijdens de paasdrukte. De bezorging van de paasbox (en eventuele extra boodschappen) is gratis. 

Ja, ik wil de Allerhande Paasbox bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Paasbox 2021 is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Paasbox 2021?

Deze AH Paasbox 2021 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 39,50€ 9,88
6 personen€ 39,50€ 6,58
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de AH Paasbox 2021

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de AH Paasbox 2021 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.