FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Paasbox 2022 van Allerhande

Alle informatie en reviews over deze paasbox

De AH Paasbox 2022 foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.50

geef jouw mening

Op zoek naar de bekende Allerhande paasbox? Helaas, dit jaar heeft Albert Heijn geen complete paasbox waarmee je een gezellige paasbrunch kunt maken. Albert Heijn stond al bekend om de populaire Allerhande maaltijdboxen en Allerhande kerstboxen sinds een paar jaar. Maar helaas is Albert Heijn hier mee gestopt.

Waaruit bestond de Allerhande paasbox?

In de Allerhande Paasbox zitten alle ingrediënten en recepten voor een complete 4- tot 6-persoons paasbrunch. De paasbox van AH was te bestellen voor 4-6 personen en kostte €39,50. 

Wat zat er precies in de AH Paasbox?

In de paasbox ontving je 3 heerlijke paasbrunch gerechten om zelf te maken en daarnaast heel veel extra producten voor een complete paasbrunch. Met een paasbox lukt het om binnen 60 minuten een prachtige brunch op tafel te zetten.

Paasbox van AH met een complete paasbrunch voor 4 personenVoorgaande jaren zaten alle ingrediënten om zelf de volgende 3 gerechtjes te maken in de paasbox: 

  • quiche met prei & cherrytomaten;
  • gevulde eitjes;
  • paasei croissantjes.

Daarnaast zaten er in de Paasbox nog andere producten om je paastafel helemaal mee te vullen zoals: paashagel, chocolade paaseitjes, paashaasbroodjes, minibroodjes, paasstol, roomboter, fruitspread, aardbeien, komkommer, jong belegen kaas, gerookte zalm, yorkham en sinaasappelsap.

Albert Heijn paasbox bestellen

De Allerhande Paasbox is op dit moment helaas niet te bestellen. Wel heeft Albert Heijn een groot assortiment waarmee je in een handomdraai heerlijke paasgerechten op tafel zet. Klik op onderstaande groene knop en je ontdekt het complete paasassortiment van dit jaar. Hier kun je alles voor je paasdiner of paasbrunch bestellen. Kies vervolgens een bezorgmoment of ophaalmoment. Ophalen in de winkel of Pick Up Point is ook mogelijk. 

Bekijk direct het paasassortiment van AH

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De AH Paasbox 2022 is een product van AH Allerhande

Wat kost de AH Paasbox 2022?

Deze AH Paasbox 2022 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 39,50€ 9,88
6 personen€ 39,50€ 6,58
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de AH Paasbox 2022

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de AH Paasbox 2022 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.