FoodboxWijzer logo

Allerhande Kerstbox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Allerhande Kerstbox foodbox

beoordeling:
8
beoordeling uit 3 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 55.00

geef jouw mening

Allerhande Kerstbox

van AH Allerhande

Zet zelf een heerlijk kerstdiner op tafel! Deze kerst hoef je je niet meer druk te maken over het bedenken van de recepten, alle producten op tijd in huis halen en alle kerststress die er bij komt kijken. Met de Allerhande kerstbox maak jij een heerlijk 4 gangen diner. Voorgaande jaren was deze kerstbox ook een enorm succes. Doe nu ook mee en kook een culinair kerstdiner zonder al te veel moeite!
De Allerhande kerstbox 2018 ziet er indrukwekkend uit. Je kunt vanaf 26 november 2018 een complete kerstbox bestellen bij Albert Heijn. Dit jaar is er ook een vegetarische variant bij Albert Heijn; de vega kerstbox. 

Allerhande Kerstbox AH

De kerstbox van Albert Heijn 2018In de Al­ler­han­de Kerstbox vind je al­le in­gre­di­ën­ten en re­cep­ten waar­mee je zelf een fan­tas­tisch
4-gan­gen­di­ner op tafel zet. Je kunt een complete box voor 2 personen en 4 personen bestellen. Uiteraard kan je meerdere boxen bestellen, zodat je in de juiste hoeveelheid kunt koken voor het aantal gasten aan tafel. De box bevat alle ingrediënten voor de gerechten. Je kunt sinds dit jaar ook een vega kerstbox bestellen bij Albert Heijn. 

De Kerstbox van Allerhande voor 2 personen kost €55,- en voor 4 personen kost de box €75,-. De vega kerstbox kost €49,- voor 2 personen.
De kerstbox is van­af 26 no­vem­ber t/m 19 december te be­stel­len. Hij wordt op 22, 23 of 24 de­cem­ber bij je thuis­be­zorgd. Of je kunt hem ook op­ha­len in één van de AH win­kels in heel Ne­der­land of bij een AH Pick Up Point. 

Het menu in de kerstbox van Albert Heijn / Allerhande: 

 • Voorgerecht: salade van garnalen & rivierkreeftjes 
 • Tussengerecht: geroosterde bloemkoolsoep
 • Hoofdgerecht: een malse hertenbiefstuk met zelfgemaakte saus en aardappeltorentjes
 • Nagerecht: chocolademousse met lekkere creamy kokos
 • Het voorgerecht van de Allerhande kerstbox
 • Het tussengerecht van de Allerhande kerstbox
 • Het hoofdgerecht van de Allerhande kerstbox
 • Het toetje van de Allerhande kerstbox

Het menu in de vega kerstbox van Albert Heijn / Allerhande: 

 • Voorgerecht: salade van choggiabieten
 • Tussengerecht: geroosterde bloemkoolsoep
 • Hoofdgerecht: rijkgevulde pompoen met paddenstoelen, groene asperges en gepofte cherrytomaatjes met geitenkaascrème
 • Nagerecht: chocolademousse met creamy kokos

Maak indruk met het menu uit de Kerstbox van Albert Heijn Allerhande; van een heerlijke salade tot een malse hertenbiefstuk. Of ga mee met de trend en kies dit jaar voor een vegetarische kerstbox. Je kunt de kerstboxen ook combineren wanneer je voor een aantal gasten aan tafel graag vegetarisch kookt.
Met deze Kerstboxen ga je niet alleen voor gemak, je zorgt ook voor een geweldig kerstdiner voor familie en vrienden!
Met het bestellen van deze kerstbox ziet je niet vast aan een abonnement, de box is los te bestellen bij Albert Heijn. Je kunt natuurlijk ook meerdere kerstboxen bestellen, bijvoorbeeld als je een kerstdiner voor 6, 8 of meer personen gaat bereiden. 

Allerhande kerstbox uitgebreid getest

We hebben de kerstbox ook uitgebreid mogen testen en voor jullie een mooie review geschreven. Daarin lees en zie je wat je mag verwachten van deze kerstbox. Ook hebben we een aantal handige tips voor je die ons tijdens het bereiden van de kerstbox wel handig lijken.

AH kerstbox bestellen

Wil jij in 2018 graag goed voor de dag komen met een indrukwekkend kerstdiner met 4 gangen? Ga dan voor een kerstbox waar in je alle producten ontvangt om een geweldig kerstdiner te kunnen bereiden. Het koken met een kerstbox is niet moeilijk, de receptkaarten zijn duidelijk omschreven en goed te volgen. 

Je kunt de Allerhande kerstbox bestellen vanaf 26 november t/m 19 december 2018. De bezorging van de kerstbox is op 22, 23 of 24 december. Je kunt de kerstbox ook afhalen in de winkel. 

Je kunt ook een gourmetbox bij Albert Heijn bestellen voor 4 personen. Uiteraard lees je bij alle kerstboxen meer informatie over de Gourmetbox Allerhande. De AH gourmetbox is er voor 4 personen en kost € 55,-. 

De bezorging van de kerstboxen van Albert Heijn is gratis. Je kunt op de site van Albert Heijn tegelijk andere boodschappen mee bestellen. Zo zorg je ervoor dat je de supermarkt tijdens de drukke dagen rondom kerst heerlijk kunt vermijden. 

Ga naar kerstbox AH

Extra's bestellen

Boodschappen bestellen bij de Kerstbox van Albert Heijn
Ideaal bij de kerstbox van Albert Heijn is dat je ook extra boodschappen
kunt bestellen bij je kerstbox. Door het bestellen van de kerstbox worden
de boodschappen gratis bij je thuisbezorgd, je betaald geen extra bezorgkosten. Op deze manier hoef je voorafgaand aan kerst de drukke supermarkten niet in en ga je toch voor een culinaire, gezellige kerst! 

Wijnbox bestellen
Na het succes van vorig jaar; bestel ook nu online een wijnbox voor je kerstmenu bij Albert Heijn. De wijnen in de wijnbox van Albert Heijn matchen perfect bij de gerechten uit de kerstbox. 

Ontbijtbox bestellen
Zin in een luxe kerstontbijt? Je kunt bij Albert Heijn dit jaar een complete ontbijtbox bestellen voor het kerstontbijt. In de ontbijtbox ontvang je heerlijke zoete en hartige gerechtjes voor een relaxed begin van de dag. De ontbijtbox kan je bestellen voor 4 personen en kost 37,50 euro. 

In de ontbijtbox dit jaar o.a. heerlijke homemade ontbijtquiches en chocoladecroissantjes, scones, sterbrood met ham, kaas & gerookte zalm, fruitsalade, kerststol en vers sap. Het ontbijt staat binnen 30 minuten op tafel. 

Bekijk alle decemberboxen van Albert Heijn

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Allerhande Kerstbox is een product van AH Allerhande

Wat kost de Allerhande Kerstbox?

Deze Allerhande Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 55.00
4 personen € 75.00

We hebben de Allerhande Kerstbox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Allerhande Kerstbox
De Allerhande Kerstbox is een product van AH Allerhande

Allerhande Kerstbox van AH Allerhande

Er zijn behoorlijk wat kerstboxen beschikbaar dit jaar en hoewel we ze graag allemaal wel zouden willen testen is dat helaas niet mogelijk. Maar de Allerhande kerstbox hebben we getest en dit uitgebreide verslag is zeker de moeite waard om te lezen als je aan het oriënteren bent of een kerstbox ook iets voor jou is. Past de kerstbox van AH bij jou? Je leest het hier!

Ervaringen met de Allerhande Kerstbox

Het voorgerecht.was prima, de bloemkoolsoep was wel erg dik maar met een beetje boullon verdund. Het hoofdgerecht de groente waren koud niet lekker de aardappelen droog na het opwarmen de hertenbiefstuk lekker maar de saus zag er niet smakelijk uit. Het dessert de chocomousse was erg zwaar al met al was het menu te kcal rijk

Consument avatar
over Allerhande Kerstbox
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

uitstekende kwaliteit, goed samengestelde gerechten en ruim voldoende eten.

Consument avatar
over Allerhande Kerstbox
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken en 2 boxen besteld voor de kerst. Mijn man was sceptisch maar heeft zijn ongelijk moeten toegeven! We waren aangenaam verrast door de mooie combinatie van gerechten. Met 6 volwassenen en 3 kinderen hebben we zeer genoten van 4 heerlijke gangen! Vandaag vroeg ik mijn dochtertje welke taart ze voor haar verjaardag wil; geen taart maar trifle van de kerstbox!! :)

Consument avatar
over Allerhande Kerstbox
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal