FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Vega Kerstbox

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Allerhande Vega Kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 47.50

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een vegetarisch kerstmenu? Of verwacht je (een aantal) vegetarische gasten aan tafel tijdens kerst? Let op: het is nog onduidelijk of Albert Heijn in 2021 met een kerstbox komt. Gelukkig is er inmiddels prachtig aanbod van andere kerstboxen waar je nu uit kunt kiezen. We houden je hier uiteraard op de hoogte! 

Vegetarisch kerstmenu in de Vega Box

Zet zelf een heerlijk vega kerstdiner op tafel met de vegetarische kerstbox van Allerhande! Deze kerst hoef je je niet meer druk te maken over het bedenken van de recepten, alle producten op tijd in huis halen en alle kerststress die er bij komt kijken. Met deze Allerhande kerstbox maak jij een heerlijk vega 4 gangen diner. 
De Allerhande kerstbox ziet er indrukwekkend uit. Je kunt vanaf 25 november een complete kerstbox bestellen bij Albert Heijn. De vegetarische kerstbox van Allerhande is ook te combineren met de original Allerhande kerstbox.

De Allerhande Vega kerstbox 2019 van AH 

Allerhande Vega Kerstbox AH

Jij kookt, de rest regelt AH in deze vegatarische kerstbox! De Vega kerstbox is te bestellen voor 2 personen en kost €47,50. De kerstbox is vanaf 25 november t/m 19 december te be­stel­len. Hij wordt op 21, 22, 23 of 24 december bij je thuisbezorgd. Of je kunt hem ook ophalen in één van de AH winkels in heel Nederland op 22, 23 of 24 december.

Het kerstmenu in de Allerhande vegabox: 

  • Voorgerecht: gemarineerde mozzarella met roodlof en harticots vertssalade van choggiabieten
  • Tussengerecht: geroosterde paprika-tomatensoep en crostini met tapanade
  • Hoofdgerecht: gevulde portobello met feta en parelcouscous met venkel
  • Nagerecht: cheesecake met gekaramelliseerde ananas en lemon curd

Je ontvangt bij deze kerstbox als cadeautje twee mooie linnen kerstservetten!

Maak indruk met het menu uit de Kerstbox van Albert Heijn Allerhande; van een prachtige salade tot een heerlijk gevulde portobello. Je kunt ook verschillende kerstboxen bestellen bij Albert Heijn, handig om te combineren wanneer je voor een aantal gasten aan tafel graag vegetarisch kookt en voor de anderen een klassiek menu op tafel zet. Met deze Kerstboxen ga je niet alleen voor gemak, je zorgt ook voor een geweldig kerstdiner voor familie en vrienden!
Met het bestellen van deze kerstbox ziet je niet vast aan een abonnement, de box is los te bestellen bij Albert Heijn. Je kunt natuurlijk ook meerdere kerstboxen bestellen, bijvoorbeeld als je een kerstdiner voor 4, 6, 8 of meer personen gaat bereiden. 

Allerhande kerstbox uitgebreid getest

We hebben afgelopen kerst de kerstbox ook uitgebreid mogen testen en voor jullie een mooie review geschreven over de Allerhande kerst box. Daarin lees en zie je wat je mag verwachten van de kerstbox. Ook dit jaar is de inhoud van de Allerhande kerstbox weer erg goed. Op onderstaande foto's zie je het resultaat van de eerdere kerstbox. 

AH kerstbox bestellen

Wil jij graag goed voor de dag komen met een indrukwekkend vegetarisch kerstdiner met 4 gangen? Ga dan voor een kerstbox waar in je alle producten ontvangt om een geweldig kerstdiner te kunnen bereiden. Het koken met een kerstbox is niet moeilijk, de receptkaarten zijn duidelijk omschreven en goed te volgen. 

Je kunt de Allerhande kerstbox bestellen vanaf 25 november t/m 19 december. De bezorging van de kerstbox is op 21, 22, 23 of 24 december. Je kunt de kerstbox ook afhalen in de winkel. 

Je kunt ook een gourmetbox bij Albert Heijn bestellen voor 4 personen. De AH gourmetbox is er voor 4 personen en kost € 55,-. 

De bezorging van de kerstboxen van Albert Heijn is gratis. Je kunt op de site van Albert Heijn tegelijk andere boodschappen mee bestellen. Zo zorg je ervoor dat je de supermarkt tijdens de drukke dagen rondom kerst heerlijk kunt vermijden. 

Bekijk direct het kerstassortiment van AH 

Extra's bestellen

Boodschappen bestellen bij de Kerstbox van Albert Heijn
Ideaal bij de kerstbox van Albert Heijn is dat je ook extra boodschappen
kunt bestellen bij je kerstbox. Door het bestellen van de kerstbox worden
de boodschappen gratis bij je thuisbezorgd, je hoeft hierdoor geen extra bezorgkosten te betalen. Op deze manier hoef je voorafgaand aan kerst de drukke supermarkten niet in en ga je toch voor een culinaire, gezellige kerst! 

Wijnbox bestellen
Na het succes van vorig jaar; bestel ook nu online een wijnbox voor je kerstmenu bij Albert Heijn. De wijnen in de wijnbox van Albert Heijn matchen perfect bij de gerechten uit de kerstbox. 

Ontbijtbox bestellen
Zin in een luxe kerstontbijt? Je kunt bij Albert Heijn dit jaar een complete ontbijtbox bestellen voor het kerstontbijt. In de ontbijtbox ontvang je heerlijke zoete en hartige gerechtjes voor een relaxed begin van de dag. De ontbijtbox kan je bestellen voor 4 tot 6 personen en kost 37,50 euro. In de ontbijtbox dit jaar o.a. heerlijke homemade frittate met groene aspergetips, kerstboombolletjes met avocadospread, zalm, kaas en ham, pancakes met blauwe bessen en honing, roomyoghurt aardbei-framboos, kerststol en vers sap. Het ontbijt staat binnen 30 minuten op tafel. 

Ga naar Allerhande Vega Kerstbox

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Allerhande Vega Kerstbox is een product van AH Allerhande

Wat kost de Allerhande Vega Kerstbox?

Deze Allerhande Vega Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 47,50€ 23,75
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Allerhande Vega Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Allerhande Vega Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.