FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Gourmetbox Kerst

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Gourmetbox Kerst foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 55.00

geef jouw mening

Heerlijk gourmetten met de kerst? Met een gourmetbox van Allerhande ga je voor gemak. Geen gesjouw met boodschappen voor de gezellige kerst dit jaar. Bovendien is het in veel gezinnen en families traditie; op kerstavond of tijdens de kerstdagen heerlijk gourmetten met elkaar. Maar heb je geen zin in veel voorbereidingen daarbij? Of wil je graag de supermarkt vermijden? Dan is een kant-en-klare gourmetbox zeker geschikt. 
Let op: het is nog niet duidelijk of je in 2021 een gourmetbox kunt bestellen bij Albert Heijn. Zoek je daarom alvast een alternatief? De gourmetboxen van HelloFresh kan je vanaf nu al bestellen. 

Gourmetbox bestellen in 2021

Een gourmetbox is ideaal voor de drukke feestdagen. Wil je toch graag zeker zijn van een gourmetbox in 2021? Kies dan voor de HelloFresh gourmetbox. Ook als je geen klant bent bij HelloFresh, kan je hier een losse gourmetbox bestellen. De gourmetbox bevat alle ingrediënten om met kerst te gaan gourmetten. 

Ga direct naar de gourmetbox van HelloFresh 

Wat zit er in de Allerhande Gourmetbox van Albert Heijn?
De Gourmetbox is voor 4 tot 5 personen. De Gourmetbox bevat vlees, vis en heel veel extra's. Ook ontvang je in de gourmetbox verse groenten, lekker brood en sausjes die je zelf kunt maken. Je ontvangt ook een toetje in de Gourmetbox van Albert Heijn. 

De inhoud van de Allerhande Gourmetbox Kerst is:

 • Biefstuk
 • Garnalen
 • Kipfilet
 • Roomkaas gourmethapjes
 • Zalmblokjes
 • Rundergehakt en gerookt ontbijtspek om zelf slavinkjes te maken
 • Veel verschillende groenten
 • Ingrediënten voor twee sausjes
 • Ingrediënten voor een salade
 • Frans stokbrood
 • Eieren
 • Roomboter
 • Pannenkoekenmix
 • Alle ingrediënten voor een heerlijk dessert: een overheerlijke trifle. 

Gourmetbox Kerst van Albert HeijnJe kunt tot en met 19 december de Allerhande Gourmetbox bestellen. Kies zelf je thuisbezorg- of ophaalmoment bij jouw Albert Heijn op 21, 22, 23 of 24 december. Wees er wel snel bij, want op = op! 

De Gourmetbox Kerst is een vervolg op de succesvolle kerstboxen van voorgaande jaren. Met een kwalitatieve gourmetbox waar alle ingrediënten in zitten ga je voor gemak tijdens de feestdagen. Op onze pagina over kerstboxen ontdek je de uitgebreide keuze op dit gebied. 

Tip; de Gourmetbox wordt gratis thuisbezorgd! Ook de overige boodschappen bezorgen ze gratis mee. Na ontvangst is de gourmetbox nog 4 dagen houdbaar. 

De kerstboxen stijgen elk jaar weer in populariteit. Met een kwalitatieve gourmetbox waar alle ingrediënten in zitten ga je voor gemak tijdens de feestdagen. Wil je liever niet gourmetten met Kerst maar wel het gemak van een Kerstbox? Bekijk dan ook de andere mogelijkheden van Kerstboxen met een luxe 3 of 4-gangen-diner. We hebben alle kerstboxen voor je op een rij gezet. 

De Allerhande Gourmetbox voor de Kerst is erg populair. De Gourmetbox kost 55 euro voor 4 tot 5 personen, dat is dus €11,- tot €13,75 per persoon. Uit je eigen voorraadkast heb je slechts peper en zout nodig. 

Ga naar de gourmetbox van Albert Heijn

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gourmetbox Kerst is een product van AH Allerhande

Wat kost de Gourmetbox Kerst ?

Deze Gourmetbox Kerst is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 55,00€ 13,75

Ervaringen met de Gourmetbox Kerst

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Gourmetbox Kerst en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder AH Allerhande hebben we al wel 6 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.