FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

AH Allerhande Gourmetbox Sinterklaas

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Gourmetbox Sinterklaas foodbox

beoordeling van Gourmetbox Sinterklaas:
8
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 55.00

geef jouw mening

Het heerlijk avondje is gekomen! Hoort daar in jouw gezin ook traditiegetrouw gourmetten bij? Je bent niet de enige! In veel gezinnen is gourmetten tijdens pakjesavond een traditie. En niets is zo fijn om met weinig voorbereiding en gemak aan tafel te schuiven. Met een gourmetbox voor Sinterklaasavond heb je alles in een keer in huis. Maar let op: het is nog onduidelijk of je in 2021 voor Sinterklaasavond een gourmetbox kunt bestellen bij Albert Heijn. Wel kan je alvast terecht voor je online boodschappen waarbij je verschillende soorten gourmetspecials kunt bestellen. 

Gourmetbox Sint bestellen

Geen gesjouw met boodschappen voor de gezellige Sinterklaasavond dit jaar. Je kunt al jaren bij Albert Heijn een gourmetbox bestellen, speciaal voor een culinaire Sinterklaasavond. Deze Gourmetbox Sinterklaas is ideaal voor de drukke feestdagen. De Allerhande Gourmetbox bevat alle ingrediënten (voor 4 tot 5 personen) om met Sinterklaas te gaan gourmetten. 

Wat zit er in de Allerhande Gourmetbox van Albert Heijn?

De Gourmetbox is voor 4 tot 5 personen. De Gourmetbox  bevat vlees, vis en heel veel extra's. Ook ontvang je in de gourmetbox verse groenten, lekker brood en sausjes die je zelf kunt maken. Je ontvangt ook een toetje in de Gourmetbox van Albert Heijn. 

De inhoud van de Allerhande Gourmetbox Sinterklaas is:

 • Biefstuk
 • Garnalen
 • Kipfilet
 • Roomkaas gourmethapjes
 • Zalmblokjes
 • Rundergehakt en gerookt ontbijtspek om zelf slavinkjes te maken
 • Veel verschillende groenten
 • Ingrediënten voor twee sausjes
 • Ingrediënten voor een salade
 • Frans stokbrood
 • Eieren
 • Roomboter
 • Pannenkoekenmix
 • Alle ingrediënten voor een heerlijk dessert: een overheerlijke trifle. 

Gourmetbox Sinterklaas van Albert HeijnJe kunt vanaf nu deze Allerhande Gourmetbox bestellen. De box wordt bij jou tussen 30 november t/m 5 december. Je kunt de box na bestelling ook ophalen in een AH winkel of bij een AH Pick Up Point. Let op; je kunt deze box bestellen t/m 30 november. Wees er wel snel bij, want op = op! 

De Gourmetbox Sinterklaas is een vervolg op de succesvolle kerstboxen van voorgaande jaren. Met een kwalitatieve gourmetbox waar alle ingrediënten in zitten ga je voor gemak tijdens de feestdagen. Op onze pagina over kerstboxen ontdek je de uitgebreide keuze op dit gebied. Wil je deze Gourmetbox liever bestellen voor de Kerst? Dat kan! Er is ook een Allerhande Gourmetbox Kerst

Tip: de Gourmetbox wordt gratis thuisbezorgd! Ook de overige boodschappen bezorgen ze gratis mee. 

Ga direct naar AH voor meer acties

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gourmetbox Sinterklaas is een product van AH Allerhande

Wat kost de Gourmetbox Sinterklaas?

Deze Gourmetbox Sinterklaas is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
4 personen€ 55,00€ 13,75
5 personen€ 55,00€ 11,00

Ervaringen met de Gourmetbox Sinterklaas

Door een veel te volle agenda gekozen voor een gourmetbox met sinterklaasavond. Vorig jaar ook eens een kerstbox geprobeerd en dat was een groot succes. De gourmetbox was prima nu en stond inderdaad zo op tafel. Wel jammer dat er weinig vegetarische opties waren, dat had er meer in gemogen van mij. Voordeliger is als je zelf alles bij elkaar gaat zoeken natuurlijk maar daar had ik nu geen tijd voor. Dus de kinderen waren blij en hebben zeker lekker gegeten.

Consument avatar
Sophie over Gourmetbox Sinterklaas
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal