FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Asian Food Lovers Box

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Asian Food Lovers Box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 19.95

geef jouw mening

Asian Food Lovers Box

van Asian Food Lovers

Met de Asian Food Lovers Box leer je de Aziatische keuken beter kennen. Met de producten uit de foodbox maak je 3 heerlijke Aziatische gerechten. De foodbox bevat ook een receptenboekje, waardoor je stap voor stap de gerechten tot een succes maakt. Je ontvangt in deze foodbox alle houdbare producten. Zelf voeg je alleen de verse producten toe zoals vlees of vis. Een abonnement op deze foodbox is niet mogelijk, zie deze foodboxen als een cadeautje voor jezelf of iemand in je omgeving. Bevalt een product uit de foodbox je goed? Dan kan je in de webshop bij Asian Food Lovers het product nabestellen.  

De Asian Food Lovers Box kost 19,95 euro (exclusief verzendkosten). 
Tip: deze foodbox is ook geschikt om aan een echte Asian Foodlover cadeau te geven. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Asian Food Lovers Box is een product van Asian Food Lovers

Wat kost de Asian Food Lovers Box?

Deze Asian Food Lovers Box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 19.95

Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Asian Food Lovers Box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Asian Food Lovers Box en help anderen met hun keuze!