FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Beerwulf bierboxen

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Beerwulf

Beerwulf is geen maaltijdbox aanbieder, maar ze verkopen drankboxen en hebben daarom ook een plekje op onze website. Als je een bierliefhebber bent dan merk je dat je zeker niet de enige bent en zodoende is het aanbod de afgelopen jaren ook flink toegenomen. Er zijn veel verschillende bierstijlen en smaken bijgekomen. Het aantal (kleine) bierbrouwerijen en merken is snel gegroeid. De mensen van Beerwulf spelen hier handig op in door deze bieren te combineren in hun uitgebreide bierpakketten.

Met zoveel smaken en soorten is het lastig om te kiezen en je wilt niet direct een hele krat aanschaffen van een onbekend merk. Daarom is een bierpakket een uitstekende uitkomst. Uiteraard een perfect cadeau om weg te geven, maar ook prima voor jezelf om eens wat meer smaken en soorten bier te leren kennen.

Bij Beerwulf zijn ze echt serieus wat dat betreft als het gaat om aanbod. Ze hebben bijna 1000 bieren van ruim 150 brouwers uit meer dan 20 landen in hun assortiment. Je kunt als je wilt elke dag een ander biertje drinken en na een paar jaar heb je ze nog steeds niet allemaal geproefd. 

Verder zijn ze erop gebrand om binnen 24 uur te leveren. Je kan naast de bierpakketten trouwens ook nog losse bieren kiezen of zelf een pakket samenstellen. Omdat we bij FoodboxWijzer voornamelijk van de boxen zijn, hebben wij ons voor nu alleen gericht op het vergelijken van hun bierboxen. Je kan de beste boxen hier direct onder vinden.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Beerwulf
nog geen reviews geplaatst. geef jouw mening bekijk de reviews

Alle foodboxen van Beerwulf

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

plaats een review

Ervaringen met Beerwulf

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Beerwulf? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Helaas zijn er nog geen reviews geplaatst over de aanbieder Beerwulf.

Heb je zelf ervaring met Beerwulf? We horen graag jouw mening over Beerwulf en zo help anderen met hun keuze!