FoodboxWijzer logo

De goedkoopste maaltijdbox

Welke maaltijdbox is het goedkoopst?

Ben jij ook op zoek naar de goedkoopste maaltijdbox? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je kunt zien welke maaltijdbox op dit moment het voordeligst is. We vergelijken daarin maaltijdboxen die 3 maaltijden aanbieden in één box, voor 2 en 4 personen. In het overzicht hebben we enkel maaltijdbox-aanbieders gezet die door heel Nederland bezorgen. 

Welke maaltijdbox? Prijs voor 2 personen, 3 gerechten Prijs voor 4 personen, 3 gerechten
AH Allerhande Box € 37,50 € 49,-
De Krat - gemakskrat € 38,- € 58,-
Beebox maaltijden € 39,- € 59,-
HelloFresh - original box € 39,- € 59,-
Marley Spoon € 39,90 € 59,40

 

De goedkoopste maaltijdbox van Nederland

Uit het bovenstaande schema kun je zien dat de Allerhande Box de goedkoopste maaltijdbox is. Dit geldt voor de prijs van een foodbox voor 2 personen en ook voor de familiebox voor 4/5 personen. Ook nu de maaltijdboxen van Albert Heijn zijn vernieuwd, blijven zij de goedkoopste van alle maaltijdboxen! In bovenstaand overzicht hebben we alleen gekeken naar de prijs van de maaltijdboxen. Andere eigenschappen zoals duurzaamheid, biologische producten en mogelijkheden omtrent bezorging zijn niet in deze vergelijking meegenomen. 

Natuurlijk kan je ook nog meer besparen op een maaltijdbox door gebruik te maken van onze unieke kortingscodes. Op onze speciale pagina met kortingscodes voor maaltijdboxen ontdek je alle recente kortingsacties. 

Ga naar de kortingscodes voor maaltijdboxen

Goedkoopste biologische maaltijdbox

Opvallend in bovenstaand schema is dat de maaltijdbox van De Krat op nr. 2 staat! De Krat is een duurzame / biologische maaltijdbox. Het prijsverschil is dus slechts 50 eurocent met de maaltijdbox van AH! 

Bekijk de maaltijdboxen van De Krat

Ook de maaltijdbox van Beebox / Willem&Drees en Ekomenu komen daarbij in de buurt. De maaltijdboxen bij zowel Ekomenu als Beebox / Willem&Drees zijn volledig biologisch. Het prijsverschil met de Allerhande Inspiratiebox is slechts 1,50 euro. Wanneer je alle producten uit de maaltijdbox van Beebox of Ekomenu los zou moeten kopen in een (biologische) winkel, zou je veel duurder uit zijn. Wanneer je graag een volledig biologische maaltijdbox ontvangt, kunnen de Beeboxen van Willem&Drees of Ekomenu voor jou dus een voordelige keuze zijn. 

Beebox goedkoopste biologische maaltijdbox

Allerhande Box is de goedkoopste maaltijdbox

De Allerhande Box is wekelijks online te bestellen bij Albert Heijn. Een abonnement op deze maaltijdbox is niet mogelijk. Met vaste regelmaat deze maaltijdbox bestellen kan echter wel, dat regel je via de Allerhande Box Planner. Een bijkomend voordeel bij de Allerhande Box is dat je ook je standaard boodschappen kunt mee bestellen bij Albert Heijn. Deze worden in combinatie met je Allerhande maaltijdbox gratis bij je thuisbezorgd. De maaltijdbox van Allerhande bevat 3 gevarieerde gerechten. De gerechten kan je van te voren online bekijken. Elke week kies je uit vier gerechten jouw lekkerste drie. De recepten van de Allerhande Box zijn gemakkelijk te volgen en vaak binnen 30 minuten te bereiden. Dat hebben we bij Foodboxwijzer zelf ook ervaren met onze uitgebreide test van de Allerhande Box. Sinds kort kan je de Allerhande Box ook in de winkel afhalen. 

Sinds een tijdje is er ook de Familiebox bij Albert Heijn. Deze maaltijdbox is perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De gerechten zijn uitgebreid getest door kinderen en zullen bij kinderen snel in de smaak vallen. Lees hier meer over de Allerhande Familiebox van Albert Heijn. 

De maaltijdbox van Allerhande AH is de goedkoopste

Ervaringen van anderen met de Allerhande Box

We hebben inmiddels al verschillende reviews binnen gekregen over de Allerhande Box. Je leest hierin de ervaringen van anderen terug met deze maaltijdbox. Reviews en ervaringen van de Allerhande Box lees je op deze pagina. Je kunt hier uiteraard ook zelf een review plaatsen. 

Voordelig een maaltijdbox uitproberen

Met onze kortingscodes van maaltijdboxen kan je nog voordeliger een maaltijdbox uitproberen. Door gebruik te maken van onze kortingscodes kan het zijn dat voor jou een andere maaltijdbox het goedkoopste is.  

Met onze kortingscodes ontvang je bijvoorbeeld bij Mathijs Maaltijdbox een korting van 20 euro.
Door gebruik te maken van deze speciale kortingscode betaal je voor je eerste maaltijdbox (voor gezinnen van 4/5 personen) bij Mathijs 29 euro. 

Je kunt ook een kortingscode gebruiken bij Marley Spoon. Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 25 euro korting op je eerste maaltijdbox bij Marley Spoon. Je kunt op deze manier de maaltijdbox voordelig uitproberen, want de prijs inclusief korting is € 11,- voor een maaltijdbox voor 2 personen. 

Bestel nu een maaltijdbox van Marley Spoon met 25 euro korting

Liever een andere maaltijdbox voordelig uitproberen? Kijk dan eens bij al onze kortingscodes voor maaltijdboxen. Welke maaltijdbox je ook kiest, we wensen je heel veel kookplezier toe!
Mocht je je ervaring met ons willen delen, dat kan hier

Actuele korting

gebruik deze korting van € 10.00
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij AH Allerhande.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: AHBOX3917.
gebruik deze korting van € 25.00
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
gebruik deze korting van 25%
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Ekomenu.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: FBW107EM.

Alle Kortingsacties

Aanbieder logo HelloFresh
HelloFresh kortingscode € 25,-
€ 25.00
code: CON25SEP
pak deze korting van € 25.00
Aanbieder logo Marley Spoon
Marley Spoon kortingscode € 25,-
€ 25.00
pak deze korting van € 25.00
Aanbieder logo AH Allerhande
AH Allerhande Maaltijdbox kortingscode € 10,-
€ 10.00
code: AHBOX3917
pak deze korting van € 10.00
Aanbieder logo Ekomenu
Ekomenu kortingscode 25%
25 %
code: FBW107EM
pak deze korting van 25 %

Nog meer blogs

Ekomenu uitgebreid getest
Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox
Biologische maaltijdboxen
Kortingscode Ekomenu voor 25% korting
AH Allerhande maaltijdbox uitgebreid getest!
De goedkoopste maaltijdbox
Win een HelloFresh Familybox!
Eenpersoons maaltijdbox
De Borrelbox van AH
Een vegan maaltijdbox
Boodschappen bestellen met korting
Test: Maaltijd Beebox Koolhydraatarm