FoodboxWijzer logo

Albert Heijn komt met maaltijdbox

De concurrentie in foodbox-land barst nu écht los

Op 14 augustus 2015 komt Albert Heijn met het nieuws binnenkort een maaltijdbox te introduceren met wekelijks wisselende recepten en ingrediënten voor drie maaltijden. De maaltijdbox valt onder het Albert Heijn kookmagazine Allerhande. Albert Heijn bezorgt de Allerhande Box gratis thuis, los of inclusief de overige online bestelde boodschappen. De concurrentie in foodbox-land barst hiermee nu echt los. 

Dit is puur online gemak. Een maaltijdbox én je overige boodschappen gratis thuisbezorgd.

Nu al worden de recepten van Allerhande in de online receptendatabase al veel gebruikt: iedere dag raadplegen gemiddeld zo'n 100.000 bezoekers een recept in de database van ruim 14.000 recepten. 

Voor de maaltijdbox worden door het Allerhande food team recepten samengesteld die lekker zijn voor jong en oud. Met de foodbox van Albert Heijn zet je binnen 30 minuten een gevarieerde maaltijd op tafel. 

De maaltijdbox van Allerhande heet de Allerhande box

In 1994 werd de allereerste online boodschappenbestelling geplaatst bij Albert Heijn en vandaag de dag worden de boodschappen in nagenoeg heel Nederland thuisbezorgd. Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van online boodschappen bestellen en zijn zeer tevreden over het online assortiment van 27.000 producten en de ruime keuze in thuisbezorgtijden die Albert Heijn biedt. Met de introductie van de Allerhande maaltijdbox die los of samen met alle andere online bestelde boodschappen gratis thuisbezorgd wordt, maakt Albert Heijn het leven nog wat makkelijker. Een slimme zet van Albert Heijn. De logistiek van een supermarkt hebben ze in huis. Kunnen ze ook de kwaliteit bieden waar consumenten op zitten te wachten? 

De logistiek heeft Albert Heijn al in huis. 

Hoe ziet de Allerhande maaltijdbox eruit? 

In de Allerhande Box treffen klanten iedere week alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden aan voor drie lekkere, gevarieerde Allerhande-recepten. Alle recepten zijn binnen 30 minuten klaar. De inhoud van de box varieert wekelijks: elke week zit er in ieder geval een vlees- en een gevogeltegerecht in de box, gecombineerd met vis- of vegetarische recepten. De allereerste box bevat recepten voor een Mediterrane ratatouille met kip, rijst en granen, Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling en een Maaltijd caesarsalade van romainesla met aardappel en ei. De box is er in een 2- en 4-persoonsvariant en kost respectievelijk €35 of €49.

De Allerhande maaltijdbox is er in een 2- en 4-persoonsvariant.De box is binnenkort los of samen met alle andere boodschappen op ah.nl/allerhandebox te bestellen om zonder bezorgkosten op een moment naar keuze thuis te laten bezorgen of af te halen bij een Pick Up Point. Een abonnement op de maaltijdbox van Albert Heijn is het dus niet, je kiest zelf wanneer je deze box wilt ontvangen door de box elke keer te bestellen in de shop. Handig voor als je nergens aan vast wilt zitten. 

Op Foodboxwijzer houden we je op de hoogte van de Allerhande maaltijdbox. We zijn benieuwd naar jullie reacties op deze maaltijdbox. Wat zal dit betekenen voor de concurrenten zoals HelloFresh en Beebox?


Dit was een blog over AH Allerhande.