FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

De Allerhande Box Planner

Allerhande Box op vaste momenten

De maaltijdbox van Albert Heijn

De Allerhande maaltijdbox is er in verschillende varianten. Zo kan je een Inspiratiebox bestellen voor 2 personen of een Familiebox voor 4-5 personen. Je kunt de Allerhande box wekelijks bestellen tegelijk met je losse boodschappen. De bezorging van de Allerhande box is gratis, samen met je andere boodschappen. Dat is ook een van de redenen dat de box populair is. Je neemt geen abonnement op de Allerhande box, maar kunt de box bestellen wanneer je wilt. Maar nu is er een manier waarop je met meer regelmaat de Allerhande box kunt ontvangen. 

Nieuw: plan je Allerhande Box in met de Allerhande Box Planner

Een abonnement is niet mogelijk op de Allerhande Box. Toch kan je meer regelmaat aanbrengen in het ontvangen van de maaltijdbox van Albert Heijn. Albert Heijn heeft hiervoor de Allerhande Box Planner ontworpen. Wil je weten hoe het werkt? Lees dan snel verder. 

Allerhande Box Planner

Albert Heijn komt nu met de Allerhande Box Planner. Hiermee kan je nu de Allerhande box met vaste regelmaat in huis halen. De Allerhande Box Planner is een online plan-systeem van AH, waarmee je nooit meer vergeet de Allerhande box te bestellen. Hiermee komt AH klanten tegemoet die wel graag de Allerhande box regelmatig willen bestellen, maar niet aan een abonnement vast willen zitten. Op deze manier hoef je niet meer elke week de box opnieuw te bestellen, maar regel je dit eenvoudig in de planner voor enkele weken. In de Allerhande Box Planner kun je gemakkelijk aangeven wanneer en met welke regelmaat je de Allerhande Box wilt ontvangen. Wekelijks los bestellen is dus niet meer nodig (maar blijft wel mogelijk voor wie dat liever doet). 

In de Allerhande Box Planner kan je aangeven of je de Allerhande box wekelijks of twee-wekelijks wilt ontvangen. Je kiest zelf je ideale bezorgmoment. Ga je met vakantie of wil je een keer een week overslaan? Je kunt de planner altijd wijzigen, pauzeren of stopzetten. Dit kan tot 4 dagen voor je volgende bezorging. 

Je losse boodschappen kan je iedere week bij je bestelling toevoegen. Deze worden op dezelfde dag en het zelfde bezorgmoment als de Allerhande Box gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt je overige boodschappen toevoegen en/of verwijderen tot 1 dag voor de bezorging. 

Lees hier meer over de Allerhande Box Planner en kijk of het geschikt is voor jou. Wil je liever de Allerhande box los bestellen wanneer jij er zin in hebt? Dat blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. 

Bestel een maaltijdbox van Albert Heijn met korting

Ons testpanel heeft de Allerhande box uitgebreid getest. We ontvangen ook steeds meer ervaringen en reviews over de Allerhande box, je leest ze op de reviewpagina. Wil je ook je ervaring met de AH maaltijdbox delen? Wij ontvangen graag je review!


Dit was een blog over AH Allerhande.