FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

De beste gourmetboxen op een rij

Gourmetbox voor de feestdagen

Gezellig gourmetten met je gezin dit jaar? Goed idee! 
Gourmetten is ontzettend populair in Nederland. Ook dit jaar is de verwachting dat heel veel Nederlanders gaan gourmetten met hun gezin tijdens de feestdagen zoals met Kerst of Oud&Nieuw. Ben jij ook dol op gourmetten en vermijd je dit jaar liever de supermarkten? We hebben goed nieuws voor de gourmet-liefhebbers onder ons; dit jaar kan je weer complete gourmetboxen bestellen voor de feestdagen. Niets is zo fijn als goed voorbereid gourmetten. Met een gourmetbox haal je alles wat je nodig hebt in één keer in huis.

Goed voorbereid gourmetten is pas écht genieten!

Met de Gourmetbox van HelloFresh tijdens de feestdagen gourmetten

Gourmetboxen vergelijken

We hebben de beste gourmetboxen van 2020 voor je op een rij gezet. Vergelijk de gourmetboxen en kies handig je favoriete box. Met een gourmetbox in huis kan jij de drukke supermarkten vermijden en heb je toch alles in huis voor een gezellig avondje gourmetten. 

Gourmetboxen 2021 vergelijken
HelloFresh Gourmetbox Allerhande AH Gourmetbox
Gourmetbox HelloFresh Gourmetbox Albert Heijn AH
€ 69,95 (voor 4 personen, inclusief bezorging).
Los bestellen is mogelijk, je hoeft geen abonnee te zijn. 
Niet meer beschikbaar!
€ 55,-
(voor 4 personen, inclusief bezorging).
Beschikbaar voor 2, 4, 6 en 8 personen Niet meer beschikbaar
Klik hier voor de inhoud van de gourmetbox HelloFresh Klik hier voor de inhoud van de Gourmetbox AH

Iedereen kan de gourmetbox los bestellen; je hoeft geen lid te zijn of abonnee te worden. 

Boodschappen thuisbezorgen met kerst

De gourmetboxen kan je voor verschillende momenten bestellen. De HelloFresh gourmetbox is bestelbaar voor kerst. Bij Albert Heijn kan je dit jaar helaas geen gourmetbox meer bestellen. Wel bestel je hier natuurlijk al je andere kerstboodschappen gemakkelijk en snel. Heerlijk om die drukke supermarkten te vermijden! 

Met een Gourmetbox ga je voor kwaliteit en tegelijk geeft een gourmetbox je veel gemak, dat mag duidelijk zijn. Durf je de verrassing van een complete gourmetbox nog niet helemaal aan en wil je toch liever zelf het vlees en de extra gerechtjes kiezen? Kijk dan eens het gourmet-assortiment van bijvoorbeeld supermarkt PLUS. Het assortiment rondom de feestdagen is in deze supermarkten enorm! Veel gourmet plezier toegewenst! Wil je ons laten weten wat je van de gourmetbox vond? Je kunt je foto of review delen op onze review-pagina bij de kerstboxen. 


Dit was een blog over AH Allerhande en HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: