FoodboxWijzer logo

De Inspiratiebox en de Familiebox

van AH Allerhande

Een nieuwe naam voor de Maaltijdbox Allerhande 2 personen en 4 personen. De maaltijdboxen van Albert Heijn heten voortaan de Inspiratiebox (2 personen) en de Familiebox (4-5 personen).

Maar het is niet enkel een naamsverandering! De prijs voor de tweepersoons maaltijdbox is ook aangepast en de box is iets duurder geworden. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat je nu kunt kiezen uit 4 gerechten!
Elke week kies je uit vier gerechten jouw lekkerste 3 gerechten. 

De verschillende gerechten van de AH Inspiratiebox

Gezinnen met kinderen kunnen vanaf nu ook de Familiebox bij AH bestellen. De Familiebox is geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. De gerechten uit de Familiebox zijn binnen 20-30 minuten te bereiden en zijn zeer geschikt voor kinderen. Ook bij de Familiebox kan je elke week de drie lekkerste gerechten kiezen die jij graag in de box ontvangt. Je hebt daarbij de keus uit vier gerechten, daardoor is er dus vanaf nu de mogelijkheid om iedere week één gerecht om te ruilen met een alternatief gerecht. De prijs voor de Familiebox is 49 euro. 

Inspiratiebox van Albert Heijn maaltijdboxInspiratiebox voor 2 personen

De prijs van de Inspiratiebox is 37,50 euro.
Je ontvangt in de Inspiratiebox 3 gerechten voor twee personen. Elke week kies je uit vier gerechten jouw lekkerste 3 gerechten. Ontdek met deze maaltijdbox nieuwe smaken, kooktechnieken en recepten. 

Lees meer over de Inspiratiebox van Albert Heijn


 

Familiebox van Albert Heijn AllerhandeFamiliebox voor 4 personen

De prijs van de Familiebox is 49,- euro.
Je ontvangt in de Familiebox 3 gerechten. De Familiebox is geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. De gerechten zijn binnen 20-30 minuten te bereiden en zeer kindvriendelijk. 

Lees meer over de Familiebox van Albert Heijn

 

 

Bestel direct een maaltijdbox van AH Allerhande


Dit was een blog over AH Allerhande.