FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

De kerstboxen in aantocht

Ook in 2020 weer mooie kerstboxen

Het duurt nog even voordat het kerst is, maar toch zien we al weer regelmatig bezoekers op de zoekterm kerstbox binnenkomen op Foodboxwijzer. En dat is niet zo heel gek, want de kerstboxen stijgen elk jaar in populariteit. Dus ook nu zijn sommige mensen vanaf september al voorzichtig op zoek naar een mooie kerstbox en de mogelijkheden van dit jaar. Daarom gaan wij aan de slag voor jullie om alles voor de kerstboxen van 2020 op een rij te zetten. Zo kies je ook dit jaar weer de allerbeste kerstbox. Vergelijk je de beste kerstboxen mee dit jaar? 

Kerstbox met het menu van hellofresh

Een uitgebreid en feestelijk kerstmenu regel je nu heel eenvoudig met een kerstbox.  

Populaire kerstboxen

Vele duizenden consumenten kozen vorig jaar voor gemak én luxe met een kerstbox. Populaire kerstboxen waren afgelopen jaar de kerstboxen van EkoMenu, De Krat, Albert Heijn, Willem&Drees, Marley Spoon en HelloFresh. De prachtige menu's in de kerstboxen hebben veel families en vrienden blij gemaakt bleek uit de reacties. Ga jij ook dit jaar voor een kerstbox? Let op; je hoeft geen abonnement te hebben op een maaltijdbox om gebruik te kunnen maken van een kerstbox. Vaak zijn alle kerstboxen voor iedereen los te bestellen en zit je daarna ook niet vast aan een abonnement. 

Kerstboxen zijn elk jaar los te bestellen en je zit nergens aan vast. 

Een kerstbox kiezen in 2020

Nu zal kerst in 2020 voor veel mensen wellicht anders zijn door de corona omstandigheden. Veel gasten aan tafel ontvangen deze kerst is misschien niet eens mogelijk. Toch is het wel heel prettig dat je met een kerstbox een compleet kerstmenu ontvangt inclusief alle recepten. Je kunt zelfs de supermarkt daardoor vermijden! Een kerstmenu bereiden is nu stukken eenvoudiger met behulp van een kerstbox. Met een perfect samengesteld kerstmenu met duidelijke recepten en kwalitatieve verse ingrediënten kan het bijna niet meer mis gaan. Maar de vraag is elk jaar weer, voor welke kerstbox kiezen we? Vooral als je nog geen ervaring hebt met een maaltijdbox dan is dit natuurlijk een spannende keuze. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen hun keuze voor een kerstmenu vooral baseren op het menu wat in de kerstbox zit. Ook bepalend is de prijs, het aantal personen waarvoor gekookt zal worden en de bezorgdag van de kerstbox. Er wordt ook veel gezocht op bepaalde eigenschappen van een kerstbox zoals de mogelijkheden rondom een biologische kerstbox, vegetarische kerstbox of zelfs vegan kerstbox

Kerstbox van Marley SpoonOok dit jaar gaan wij jullie weer helpen om de juiste keuze te maken voor een kerstbox. In ons overzicht van kerstboxen kan je gemakkelijk alle kerstboxen met elkaar vergelijken. De verschillende aanbieders van kerstboxen hebben ieder ook een eigen insteek en leggen de nadruk op verschillende zaken met hun kerstbox. Wij hebben de eerste belangrijke informatie over de kerstboxen in 2020 al voor je op een rijtje gezet. We houden jullie op de hoogte rondom alle nieuwtjes rondom kerstboxen.

Ga naar de kerstboxen


Dit was een blog over AH Allerhande, De Krat, Marley Spoon, Willem&Drees, Ekomenu en HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: