FoodboxWijzer logo

Een delicatessenbox als kerstpakket

Een luxe kerstcadeau (voor jezelf)

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor kerst? Wij hebben voor jou prachtige boxen gevonden die je heel goed als origineel kerstcadeau kunt geven. Leuk voor je familie en vrienden maar ook als zakelijk cadeau een prima keuze. Geef eens een delicatessenbox, een stoere bierbox of luxe wijnbox als kerstcadeau! 

Geef een kerstpakket cadeau 

Wil je iemand een fijn kerstcadeau geven? Je kunt online prachtig gevulde kerstpakketten bestellen. Zo bestel je bij verschillende supermarkten bijvoorbeeld een kerstpakket online. Een kerstpakket vol met delicatessen zal snel in de smaak vallen bij foodlovers. 

Geef bijvoorbeeld een goed gevulde luxe kerstbox cadeau die je online kunt bestellen bij Supermarkt Deen. Je hebt hier al een kerstpakket vanaf €27,50. 

Geef een kerstbox van supermarkt Deen cadeau met veel alledaagse producten  Kerstpakket van supermarkt Deen om cadeau te geven voor kerst

Het assortiment kerstpakketten is bijvoorbeeld bij supermarkt PLUS ook groot. Je hebt hier de keus uit verschillende kerstpakketten die zeer geschikt zijn om cadeau te geven. 

Kerstpakket van PLUS online bestellen en cadeau geven voor een origineel kerstcadeau

Geef een bierbox of wijnbox cadeau met kerst 

Een cadeau wat ook snel in de smaak valt in de decembermaand is een speciale bierbox of wijnbox. Je kunt de boxen online bestellen en hebt ze vaak snel in huis. Handig voor een lastminute kerstcadeau!

Bekijk hier de bierboxen

Met een prachtige delicatessenbox geef je een bijzonder cadeau. Een cadeau die snel in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Wanneer je een bijzonder kerstcadeau zoekt op culinair gebied, is dit zeker een goede keuze. Kijk bij de aanbieders voor meer informatie over de delicatessenboxen. Een kerstbox met een compleet kerstmenu bestellen kan uiteraard ook, daarover lees je meer bij kerstboxen. Zo is er bijvoorbeeld de kerstbox van Marley Spoon of de kerstbox van HelloFresh waar je een heerlijk kerstmenu mee op tafel zet. Een uitnodiging voor een kerstdiner is tenslotte ook een cadeau, nietwaar? 

Ja, ik wil meer weten over de kerstboxen