FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Eén keer koken, twee keer lekker eten

Marley Spoon komt met de 2 in 1 recepten, leuk bedacht!

Het leukste aan de maaltijdboxen is dat ze tegenwoordig blijven vernieuwen en innoveren. We zien vaak iets nieuws voorbij komen, maar deze vinden we zelf wel erg leuk bedacht. De 2-in-1-recepten bij Marley Spoon. Het is een leuk maar ook eenvoudig concept waar we vooral veel voordelen van inzien. Je hoeft slechts één keer te koken, maar je hebt daarmee dus wel twee keer eten op tafel. Bijvoorbeeld het avondeten en de lunch voor de dag erop.

Het kost je dus minder tijd om twee keer lekker te eten. Omdat dit nog helemaal nieuw is hebben we het nog niet kunnen uitproberen, maar laten we eens kijken naar een paar van de voorbeelden die Marley Spoon zelf geeft.

Tandoori tofucurry / rijstpannenkoekjes met groenten
De twee in één tandoori tofucurry & rijstpannenkoekjes gerechten

Dit ziet er natuurlijk prachtig en smakelijk uit op de foto. Een hoofdgerecht: een groentecurry met gekruide tofu en sushirijst. Het tweede gerecht maak je van de rest van de rijst, ideaal voor de volgende dag of als lunch. Met een losgeklopt eitje en het restje rijst maak je lekkere pannenkoekjes. Met de groentecurry van de vorige dag erbij (je bepaald natuurlijk zelf hoeveel) is dit een prima lunch. Klinkt goed, nietwaar? Dit lijkt ons zeker een smakelijk gerecht, of eh.. twee smakelijke gerechten.

Pizzarolls met spek / pastasalade met spinazie

Een gerecht met Pizzarolls met spek en het ander is pastasalade met spinazie

Of wat dacht je van dit 2-in-1 gerecht? Je maakt als hoofdgerecht lekkere pizzarolls. Dat zijn broodjes met alle ingrediënten die je meestal op een pizza vindt. In dit gerecht is dat spek en spinazie, maar ook verse tomaat en geraspte kaas. Het tweede gerecht maak je dan van de groenten die je overhield. Daarmee kan je een pastasalade maken die weer uitstekend zal smaken tijdens de lunch van de volgende dag.

Een leuk idee, benieuwd of het aanslaat

Wij vinden het een leuk idee. Dit kan best wel eens aanslaan onder de klanten van Marley Spoon. Voorlopig zien we elke week een 2-in-1 gerecht op het menu staat dat je kunt kiezen. De tijd zal het leren of dit vaste prik zal worden. Als we binnenkort weer eens een maaltijdbox van Marley Spoon proberen zullen we een 2-in-1 gerecht ook eens uitproberen en jullie vertellen hoe dit in de praktijk uitpakt.


Dit was een blog over Marley Spoon.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou:
Eén keer koken, twee keer lekker eten

Actuele korting

1x 53%, 25%, 16% en 10% op 4 boxen!
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
Klik hier voor meer informatie over deze korting van Marley Spoon.

Hoe bedenkt Marley Spoon al die recepten?
Marley Spoon op tafel, voor de kookliefhebber?
Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox
Marley Spoon nieuwe stijl