FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox

Uitgebreide test van Marley Spoon maaltijdbox

Met veel plezier en inmiddels veel ervaring testen wij bij Foodboxwijzer alle maaltijdboxen van Nederland. Dit keer tijd voor een test van Marley Spoon! Het is alweer even geleden dat ons testpanel aan de slag ging met een 1e uitgebreide review over de maaltijdbox van Marley Spoon. Deze allereerste review over Marley Spoon kan je hier teruglezen. Nu is het dus zeker tijd voor een update! We hebben opnieuw de maaltijdbox van Marley Spoon getest en delen graag onze nieuwe bevindingen met je. Ben je ook benieuwd naar de kwaliteit van de Marley Spoon box? Lees dan snel verder over deze maaltijdbox. 

  • Marley Spoon maaltijdbox ervaring
  • Marley Spoon maaltijdbox ervaring
  • Marley Spoon maaltijdbox test en ervaringen

Past de slogan van Marley Spoon ('Gek op koken') bij jou? 

Ben jij gek op koken? Leer je graag nieuwe smaken en kooktechnieken kennen? Dan is de Marley Spoon box zéker wat voor jou. Geen hele ingewikkelde gerechten uiteraard, maar wel originele gerechten waar de bereidingstijd vaak tussen de 30-40 minuten ligt en die leuk zijn om te maken. Ook ons testpanel kreeg weer plezier in het koken met de Marley Spoon box deze keer. Als jij liever gemakkelijke, snelle gerechten kookt raden wij je aan om voor een andere maaltijdbox te kiezen zoals AH Allerhande Box of de boxen van HelloFresh

Ik wil meer weten over de maaltijdboxen van Marley Spoon

De maaltijdbox van Marley Spoon in losse zakken per gerecht

De gerechten van Marley Spoon

Het Marley Spoon menu is gevarieerd en elke week weer verrassend. Je hebt maar liefst de keus uit 20 gerechten elke week! Jij kiest dus zelf welk gerecht je ontvangt in de box. Dat maakt de Marley Spoon box ook zo populair. Op de site of in de app van Marley Spoon lees je alles over de nieuwe gerechten van de komende weken. Zo weet je direct welk gerecht kindvriendelijk, zuivelarm of vegetarisch is. Jij kiest zelf de lekkerste 2, 3 of 4 gerechten voor de nieuwe week. 

Ons testpanel heeft gekozen voor de volgende gerechten: 

  • Crunchy tijgergarnalen en vlugge groenteroerbak;
  • Cobb salad met spek, kip en ahornsiroopdressing;
  • Hotdogs met varkenssaucijsjes, appelpickle en harissawortels. 

De gerechten van Marley Spoon in een papieren zak per gerecht. Op de foto's zie je de producten die we hebben ontvangen voor bovenstaande 3 gerechten. 
En extra handig van Marley Spoon; je ontvangt elk gerecht in een aparte papieren zak die je zo in de koelkast kunt bewaren. De duidelijke receptkaarten zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met alle producten. Natuurlijk werpen wij direct een blik op elk product in de zak. Het ziet er keurig en compleet uit, we kunnen er tot nog toe niets aan opmerken. De producten zijn van goede kwaliteit, zowel de groenten als het vlees en de garnalen. 

Elk gerecht is apart verpakt in een papieren zak, ideaal!

Ook alle kruiden, dressings, sausjes en meer zitten apart verpakt in de zak. We hebben uiteraard ook nog wat producten uit onze testpanel-keuken nodig zoals olijfolie, peper, zout, suiker, azijn en standaard kookgerei. Ingewikkelde en tijdrovende boodschappen doen is dus zeker niet nodig met deze maaltijdbox. 

Kruidenzakjes, sausjes en meer producten die we hebben ontvangen in de maaltijdbox van Marley Spoon.

De prijs van de Marley Spoon maaltijdbox 

De maaltijdbox uit deze test is voor 2 personen en bevat drie maaltijden. De prijs van deze box is 39,90 euro. Per gerecht betaal je dus per persoon 6,65 euro. Er is ook een familiebox beschikbaar bij Marley Spoon en je kunt kiezen of je 2, 3 of 4 gerechten wenst te ontvangen. 
Wil je ook de box van Marley Spoon eens proberen? We hebben speciaal voor jou een kortingscode waarmee je nu 20 euro korting ontvangt op de eerste box. Maar ook nog eens 20 en twee keer 10 euro op de volgende maaltijdboxen. Wacht er niet te lang mee, deze korting werkt voor bepaalde tijd en zal automatisch worden verrekend wanneer je op onderstaande groene knop klikt. 

Ja, ik maak gebruik van de totaal €60,- korting op de maaltijdbox van Marley Spoon

Probeer de maaltijdbox van Marley Spoon al vanaf €11,- ! 

Marley Spoon maaltijdbox ervaringen

Zit ik vast aan een abonnement op Marley Spoon?

Een veelgehoorde (begrijpelijke!) vraag en het antwoord is nee. Nee, je zit niet vast aan een abonnement op een maaltijdbox. Dat geldt overigens voor alle maaltijdboxen. Het abonnement wat je aangaat bij Marley Spoon is flexibel. Je kunt dus pauzeren en de box stopzetten wanneer je wilt. Maar let op; je moet wél op tijd je flexibele abonnement pauzeren of stopzetten anders komt de box nog een week langer met de bijbehorende factuur. Hoe je de box van Marley Spoon kunt pauzeren of opzeggen lees je hier

Onze ervaring met de gerechten van Marley Spoon

We hebben voor deze uitgebreide test / review 3 heerlijke gerechten gekookt met Marley Spoon.
De foto's zeggen al best veel, nietwaar? 

 

  • Koken met Marley Spoon
  • Koken met Marley Spoon
  • Koken met Marley Spoon

Smakelijke gerechten bij Marley Spoon, maar zijn de porties voldoende?

Smakelijke gerechten, dat zeker! We hebben veel verschillende kooktechnieken gebruikt bij deze gerechten. Het bereiden van bovenstaande maaltijden duurde ongeveer 30-45 minuten. We hebben ook wat nieuwe smaken en technieken geleerd en dat maakt het koken met deze maaltijdbox ook meteen extra leuk!
We vonden de gerechten verrassend en origineel. De porties zijn bij Marley Spoon over het algemeen voldoende. Ze voldoen ook aan de richtlijnen. In ons geval vonden we de hoeveelheid kip en garnalen wat mager. We kunnen ons voorstellen dat je als grote eter hier tegen aan zult lopen bij Marley Spoon. De hoeveelheid groenten, rijst en aardappel was daarentegen ruim voldoende bij onze gerechten. 

Gefrituurde garnalen gemarineerd in maizena met Marley Spoon

Voor het eerste gerecht hebben we de garnalen gepaneerd met maizena en vervolgens gefrituurd. Leuk om een keer deze combinatie toe te passen. En de smaak was ook erg goed! 

Salade gemaakt met Marley Spoon, jammie!

De tweede dag maken we deze prachtige salade. Ook nu is de smaak erg goed! We vinden alleen de zoete aardappel een overheersende smaak geven aan deze salade. Het gerecht stond in ongeveer 30 minuten bereidingstijd op tafel.

Een bbq worstje met Marley Spoon maken zoals een hotdog

De derde dag maken we deze heerlijke hotdogs! Wat een lekkere broodjes! We hebben ook genoten van de zelfgemaakte appelpickle. Dit gerecht vonden we voor herhaling vatbaar. De ketchup, de komkommers in zelfgemaakte dressing, de kruidenmix bij de frietjes; alles klopte! 

Met plezier koken, want de kookbeleving staat centraal bij deze maaltijdbox. 

De eindconclusie van het testpanel

We zijn opnieuw verrast door de hoge kwaliteit van de Marley Spoon maaltijdbox. Alle producten die we hebben ontvangen waren van goede kwaliteit en we hebben er 3 heerlijke gerechten mee kunnen bereiden. De hoeveelheid bij elke portie was voor ons voldoende, maar we kunnen ons voorstellen dat je als grote eter hier niet voldoende aan hebt. 
We hebben gemerkt dat het bereiden van de gerechten bij Marley Spoon vaak wel wat meer tijd kost in vergelijking met andere maaltijdboxen. De kookbeleving staat ook echt centraal, het gaat niet alleen om het gemak van een maaltijdbox maar ook om het koken en leren van nieuwe smaken en technieken. Wij vinden het ook een groot voordeel dat je bij Marley Spoon zelf je gerechten kiest. Elke week heb je maar liefst de keus uit 10 gerechten. Zo kun je een gerecht wat je echt niet denkt te lusten mijden en zorg je dat je gerechten ontvangt waar je ook werkelijk zin in hebt. 

Ook een keer Marley Spoon met korting proberen? Dat kan!
Klik op onderstaande groene knop en de korting zal automatisch worden verrekend. 

Ja, ik wil €80 korting op de Marley Spoon maaltijdbox! 


Dit was een blog over Marley Spoon.
Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox

Actuele korting

1x 53%, 25%, 16% en 10% op 4 boxen!
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
Klik hier voor meer informatie over deze korting van Marley Spoon.

De Classic Box

Uitgeteste foodbox Classic Box
Dit is de box die we getest hebben. Nieuwsgierig naar deze box geworden?
bekijk de Classic Box
Meer informatie en ervaringen over de Classic Box lezen.

Alle Kortingsacties

Aanbieder logo De Krat
De Krat kortingscode 2x 10%
10 %
pak deze korting van 10 %
Aanbieder logo HelloFresh
HelloFresh kortingscode €75
€ 25.00
code: 75AFF2022
pak deze korting van € 25.00
Aanbieder logo Marley Spoon
Marley Spoon kortingscode €80
53 %
pak deze korting van 53 %
Aanbieder logo Graze
De Graze snackbox kortingscode
50 %
pak deze korting van 50 %
Aanbieder logo Dinnerly
Dinnerly kortingscode €40
50 %
pak deze korting van 50 %
Aanbieder logo Ekomenu
Ekomenu kortingscode 50%
50 %
code: GEZONDNL507
pak deze korting van 50 %

Nog meer blogs

Top 5 kindvriendelijke gerechten van Marley Spoon
Koolhydraatarme maaltijdbox
De goedkoopste maaltijdbox
Biologische maaltijdboxen
Kerstbox bestellen - Welke kerstbox past het best bij jou?
Eenpersoons maaltijdbox
Geef een maaltijdbox cadeau op Vaderdag
Dinnerly maaltijdbox review
Een maaltijdbox cadeau geven
Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox
Alles over de Paasbox 2022
Wat is de meest diervriendelijke maaltijdbox?