FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Geef een maaltijdbox cadeau op Vaderdag

Een maaltijdbox is het ideale vaderdagcadeau

De maaltijdboxen zijn ontzettend populair in Nederland. Met een flexibel abonnement ontvang je zo vaak je wilt een box met jouw eigen gekozen gerechten met alle bijbehorende ingrediënten. Aan de hand van de recepten kook je hiermee snelle, gezonde gerechten. Ideaal voor iedereen die graag gezonde en inspirerende gerechten maakt, zonder al te veel gedoe. 

Maaltijdboxen zijn wereldwijd erg populair. Ook tijdens de pandemie van COVID19 bleek al heel snel hoe ontzettend graag mensen kozen voor een maaltijdbox zoals een box van HelloFresh of de volledig biologisch boxen van Ekomenu. Met een maaltijdbox koop je niet alleen heerlijke gerechten, maar ontvang je tegelijk ook veel gemak. En bovendien kan je wat vaker de supermarkt vermijden; ideaal dus! 

 

Wil je graag een maaltijdbox cadeau geven, bijvoorbeeld op Vaderdag? Het ideale cadeau voor elke vader die je wat meer kookplezier en gemak in de keuken gunt. We zetten graag op een rij welke maaltijdbox het meest geschikt is om met Vaderdag cadeau te geven. 

Vaderdag met Hellofresh
Vaderdag met Ekomenu
Vaderdag met De Krat
 

Tip: geef een maaltijdbox cadeau op Vaderdag!

Lijkt het je leuk als je man of vader vaker in de keuken gaat staan? En wil je hem verrassen met een origineel cadeau op Vaderdag? Het kan soms lastig zijn om een cadeau voor een man te bedenken. Heeft hij immers al genoeg gadgets of juist nooit wensen? Geef hem daarom een complete foodbox en laat hem ervaren hoe handig het koken met een maaltijdbox is. Hij hoeft niet naar de supermarkt en de complete recepten worden bijgevoegd. Als je kiest voor een eenmalige maaltijdbox, zit je daarna ook niet vast aan een abonnement. Een eenmalige maaltijdbox of proefbox is daarom heel geschikt om cadeau te geven. Het enige wat je moet doen is het kiezen van de lekkerste gerechten, kies de datum van aflevering en daarna kan het koken beginnen. En dat is echt niet moeilijk! Ook zonder enige kookervaring lukt het koken met een maaltijdbox vrijwel altijd. De recepten zijn zeer duidelijk beschreven en makkelijk te volgen. Daarom is een maaltijdbox het ideale vaderdagcadeau en gingen veel mensen je al voor. Ook als je man juist wel een echte keukenprins is, kan het koken met een maaltijdbox erg leuk zijn en ook nieuwe inspiratie voor gerechten geven.  

Lees meer over maaltijdbox cadeau geven 

Welke maaltijdbox is geschikt om cadeau te geven? 

Op dit moment zijn er 3 maaltijdboxen het allerbeste geschikt om cadeau te geven. Omdat sommige maaltijdboxen je vooral een flexibel abonnement aanbieden (en je daar met een cadeautje niet echt op zit te wachten), vallen een aantal aanbieders ook af. Het makkelijkste bestel je daarom een eenmalige maaltijdbox of cadeaubon bij Ekomenu, HelloFresh of De Krat. Als je kiest voor Ekomenu of De Krat, kies je voor duurzame en biologische gerechten. Bij Ekomenu kan je ook elke week zelf je gerechten kiezen. Datzelfde geldt voor HelloFresh, inmiddels de grootste aanbieder van maaltijdboxen in Nederland. Ook hier kies je wekelijks zelf je gerechten, waaronder ook veel vegetarische opties. Bij De Krat kan je een eenmalige maaltijdbox bestellen. Dat is de ideale manier om deze box eens uit te proberen of om natuurlijk cadeau te sturen. 

Ga direct naar De Krat

Een maaltijdbox is altijd een verrassend cadeau!

Samen koken met de kinderen

Er zijn veel kindvriendelijke maaltijdboxen, waarin je juist snel te bereiden en kindvriendelijke gerechten ontvangt. Via ons zoekmenu zie je snel welke familieboxen populair zijn op dit moment. Uit ervaring blijkt dat kinderen het koken met een maaltijdbox vaak ook erg leuk vinden. Zeker de eerste paar keer. Het is een eenvoudige manier om kinderen meer bij het koken te betrekken. En het heeft vaak een gunstig effect op het feit dat de kinderen meer gevarieerd (en bijvoorbeeld meer groenten) gaan eten. Je kunt met de kinderen er echt een klein kookfeestje van maken en dat is meteen een extra reden waarom een maaltijdbox leuk is als vaderdagcadeau. 

Koken met kinderen uit een maaltijdbox

Is een maaltijdbox cadeau alleen geschikt voor jonge vaders met kinderen? 

We kregen de vraag of een maaltijdbox als cadeau alleen geschikt is voor jonge vaders (met kleine kinderen). Uiteraard is dat niet het geval! Een maaltijdbox is ook juist geschikt om aan vaders van welke andere leeftijd dan ook te geven. Met een maaltijdbox leer je vaak wat nieuwe gerechten kennen en kan je op een snelle manier gezonde gerechten bereiden. Bovendien is het koken met een maaltijdbox erg leuk! Zoek je een maaltijdbox voor 1 persoon? We hebben hier alle maaltijdboxen voor 1 persoon op een rij gezet. 

Koken met een maaltijdbox geeft niet alleen gemak, maar ook meer inspiratie voor nieuwe maaltijden!

Vader kookt met maaltijdbox nieuwe gerechten

Een cadeaubon geven voor een maaltijdbox is mogelijk

Wil je de ontvanger van je maaltijdbox zelf de gerechten laten kiezen? En de datum van aflevering? Dan is een cadeaubon voor een maaltijdbox ook een goed idee. Bij HelloFresh kan je een cadeaubon bestellen, waarmee de ontvanger zelf een maaltijdbox kan kiezen. De ontvanger zit daarna ook nergens aan vast. Je leest er meer over op de site van HelloFresh. Ga naar HelloFresh en klik bovenaan in het menu op cadeaubon. 

Ga direct naar de cadeaubon van HelloFresh 


Dit was een blog over HelloFresh, Ekomenu en De Krat.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou:
Geef een maaltijdbox cadeau op Vaderdag

Actuele korting

Totaal €75 op je eerste 4 boxen
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij HelloFresh.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: 75AFF2022.
Klik hier voor meer informatie over deze korting van HelloFresh.
50% korting op je eerste box
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Ekomenu.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: GEZONDNL507.
Klik hier voor meer informatie over deze korting van Ekomenu.
2 x 10% korting
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij De Krat.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
Klik hier voor meer informatie over deze korting van De Krat.

Wat is de meest diervriendelijke maaltijdbox?
Eenpersoons maaltijdbox
Biologische maaltijdboxen
Nicolette Kluijver is het nieuwe gezicht van HelloFresh
Top 5 kindvriendelijke gerechten van Marley Spoon
Koolhydraatarme maaltijdbox
De goedkoopste maaltijdbox

Nog meer blogs

Top 5 kindvriendelijke gerechten van Marley Spoon
Koolhydraatarme maaltijdbox
De goedkoopste maaltijdbox
Biologische maaltijdboxen
Kerstbox bestellen - Welke kerstbox past het best bij jou?
Eenpersoons maaltijdbox
Geef een maaltijdbox cadeau op Vaderdag
Dinnerly maaltijdbox review
Een maaltijdbox cadeau geven
Ervaring met Marley Spoon maaltijdbox
Alles over de Paasbox 2022
Wat is de meest diervriendelijke maaltijdbox?