FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Geen kartonnen doos meer bij Marley Spoon

Maaltijdbox in duurzame krat

Marley Spoon kiest voor meer duurzaamheid

Logo van Marley Spoon in de nieuwe stijl van maaltijdboxenVoortaan ontvang je bij Marley Spoon alle producten van je maaltijdbox niet langer in een kartonnen doos, maar zal je maaltijdbox worden geleverd in een herbruikbare koelbox. Deze nieuwe koelbox werd afgelopen jaar in samenwerking met PostNL ontwikkeld en levert naar verwachting een flinke besparing op papier (zo'n 7000 kg per jaar!). Marley Spoon geeft al langere tijd aan meer oog te willen hebben voor duurzame oplossingen voor maaltijdboxen. 

Meer informatie over Marley Spoon

Levering van Marley Spoon in een papieren zak en herbruikbare koelbox, geen kartonnen dozen meer bij Marley Spoon.Nieuwe duurzame koelboxen bij Marley Spoon

De nieuwe koelboxen zijn voorzien van duurzame koelelementen en zullen de ingrediënten tijdens het transport vers houden. De gerechten bij Marley Spoon werden al lange tijd (per gerecht) in een papieren zak geleverd. Nieuw is nu dat bij aflevering van je maaltijdbox je de zakken ontvangt met alle ingrediënten en de receptkaarten,terwijl de herbruikbare box en koelelementen teruggaan naar het magazijn. De koelboxen kunnen naar verwachting ongeveer 300-500 keer gebruikt worden. 

Duurzamer koken met Marley Spoon. Het kan nu!

Wat ons betreft een goede 'duurzame' stap van Marley Spoon. Duurzaamheid staat ook bij andere maaltijdbox-aanbieders centraal. Denk bijvoorbeeld aan de biologische maaltijdboxen van Beebox, De Krat en Ekomenu. Ook zij leveren de maaltijdbox in herbruikbare kratten. 

Wil je meer weten over Marley Spoon? Dan kan! Wij hebben ook een kortingscode voor je klaarstaan, waarmee je nu 45 euro korting krijgt op je maaltijdbox. Klik op onderstaande knop voor meer info over deze kortingscode. 

Ja, ik wil Marley Spoon met korting bestellen!


Dit was een blog over Marley Spoon.