FoodboxWijzer logo

Gratis fruitbox van Mathijs Maaltijdbox

Ontvang nu heel veel korting én een fruitbox!

We hebben goed nieuws voor je! 
Als je een maaltijdbox bestelt bij Mathijs Maaltijdbox (mét korting!),
krijg je als welkomstcadeau een fruitbox ter waarde van 14 euro. 

fruitbox van Mathijs Maaltijdbox ontvang je nu gratis met de speciale kortingscode

Hoe werkt deze actie van Mathijs Maaltijdbox? 

Met onze speciale kortingscode ontvang je allereerst 15 euro korting op de maaltijdbox die je kiest bij Mathijs Maaltijdbox. Deze kortingscode is geldig voor alle varianten maaltijdboxen van Mathijs. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk ook een fruitbox bij je eerste bestelling. Zo profiteer je dus van heel veel voordeel bij het bestellen van een maaltijdbox bij Mathijs Maaltijdbox. Wanneer je klikt op onderstaande knop, werken de kortingscodes van Mathijs Maaltijdbox automatisch en krijg je ook een fruitbox cadeau. 

Direct naar Mathijs Maaltijdbox

Gratis fruitbox

Bij bestelling van een maaltijdbox bij Mathijs Maaltijdbox ontvang je nu tijdelijk een gratis fruitbox. Deze actie is geldig t/m 1 november 2016. Wacht dus niet te lang! Meer informatie over de fruitbox van Mathijs Maaltijdbox kan je ook op deze pagina vinden. De Mathijs Fruitbox bevat gemiddeld 15 tot 20 stuks vers fruit van hoge kwaliteit. In de Fruitbox van Mathijs kan je Nederlands seizoensfruit verwachten, maar ook verrassend exotisch fruit. Met een fruitbox in huis zal je eerder en vaker voor fruit kiezen als tussendoortje. Een gezonde keuze dus! Normaal gesproken kun je de fruitbox van Mathijs elke week bestellen bij je maaltijdbox. De fruitbox van Mathijs kost 14 euro, die je met deze actie nu helemaal gratis krijgt. 

Naar de actie van Mathijs Maaltijdbox

Korting op de maaltijdboxen van Mathijs Maaltijdbox

Met onze kortingscodes ontvang je 15 euro korting op de maaltijdbox van Mathijs Maaltijdbox. De korting is geldig op de Variatiebox, de Familiebox en de Flexitariërbox. Tijdelijk ontvang je bovenop deze korting dus ook een fruitbox. Op onze kortingscode pagina lees je alles over de kortingscode van Mathijs Maaltijdbox. 

Prijsvoorbeelden van de maaltijdboxen van Mathijs Maaltijdbox

Wanneer je gebruik maakt van de kortingscode ontvang je 15 euro korting op de maaltijdbox. 

Maaltijdbox: Normale prijs: Nu uitproberen voor:
Variatiebox:
3 maaltijden voor 2 personen
€ 39,- € 29,-
Familiebox: 
3 maaltijden voor 3/4 personen
€ 59,- € 39,-
Flexitariërbox: 
4 maaltijden voor 2 personen
€ 48,- € 33,-

Direct korting op Mathijs Maaltijdbox


Dit was een blog over Mathijs Maaltijdbox.