FoodboxWijzer logo

HelloFresh Prijzenfestival

Doe nu mee met deze winactie!

Update: deze winactie is helaas afgelopen! We hebben veel prijswinnaars blij mogen maken, maar op dit moment is er dus jammer genoeg geen winactie. Als er een nieuwe komt dan lees je dit meteen.

We hebben weer een nieuwe winactie! Je maakt deze keer kans op verschillende prijzen, waaronder een HelloFresh maaltijdbox. Leuk om eens op deze manier een maaltijdbox uit te kunnen proberen. Maar met deze winactie kun je ook andere leuke prijzen winnen, waaronder shoptegoed voor kinderkleding of een half jaar gratis verse bloemen. Doe nu mee met het HelloFresh prijzenfestival. Heb je al ervaring met een maaltijdbox van HelloFresh? Laat ons weten hoe HelloFresh jou is bevallen, door een review achter te laten op onze pagina. 

Doe mee met de winactie en kies jouw prijs en maak direct kans op:

  • Een week lang gratis en gezond eten uit de HelloFresh Maaltijdbox* 
  • 250 euro Kidsfashion shoptegoed bij online kinderkledingwinkel Kixx Online
  • Een half jaar lang gratis verse bloemen thuisbezorgd door Greetz

 *De HelloFresh Maaltijdbox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden voor 4 personen. De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt zitten natuurlijk in de box.

HelloFresh winactie win een maaltijdbox of andere prijzen


Dit was een blog over HelloFresh.