FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox gemak voor elk gezin met AH

Maaltijdbox voor gezinnen én boodschappen bestellen

Je wilt elke dag gezond koken voor je gezin. Het liefst een maaltijd die voedzaam is én iedereen lust. Op de dagen dat je druk bent, moet dat natuurlijk niet teveel tijd en moeite kosten.

Een uitdaging? Ja!  
Onmogelijk? Nee! 

Jij weet wat ze lusten in je gezin. Maar.... die tijd, hè? En elke dag boodschappen doen kost teveel tijd en gedoe. We helpen je graag een klein beetje in de goede richting zodat je (zonder je schuldig te voelen) kunt gaan voor meer gemak. 

Snel koken met een maaltijdbox

Gezond koken voor je hele gezin

Boodschappen doen, gerechten klaarmaken, opruimen.. Het vergt een goede organisatie in elk gezin want als je niet uitkijkt ben je er heel veel tijd aan kwijt. Toch is er een manier waardoor je tijd kunt besparen op boodschappen doen en koken. Een veel gezinnen gingen je al voor... Steeds meer mensen koken namelijk met een maaltijdbox (of een familiebox) en bestellen er meteen de losse boodschappen bij. 

Logisch dat dit zo populair is bij (jonge) gezinnen!

Het valt te verklaren waarom deze manier van boodschappen doen steeds populairder aan het worden is. Boodschappen bestellen scheelt je tijd en gesjouw. En een maaltijdbox in huis hebben is ook erg gemakkelijk. Met een familiebox maak je gezonde gerechten vaak al binnen 20 minuten klaar. Toch haken sommige mensen af bij een maaltijdbox omdat ze denken dat het te duur is.

Is een maaltijdbox niet te duur voor ons? 

Koken met een maaltijdbox is vaak iets prijziger dan zelf gerechten samenstellen. Maar neem nu bijvoorbeeld de Familiebox van Albert Heijn. De Familiebox kost 49 euro en is geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. In de box zitten alle producten voor 3 gerechten. Per gerecht betaal je dus 16,33 euro (4,08 euro per portie). Natuurlijk kan jij voor dit bedrag een heerlijke maaltijd samenstellen voor je gezin. Maar dat je alle producten netjes in een box ontvangt is natuurlijk ook wat waard. Je betaalt in feite ook een beetje voor service en gemak. En je krijgt vaak ook meteen nieuwe kookinspiratie door een maaltijdbox. 

Tip: gebruik de kortingscodes voor een maaltijdbox!

Maar er is een manier waardoor het voordeliger kan. Heel vaak hebben we nieuwe kortingscodes op onze site waarmee je korting krijgt op een maaltijdbox. Door bijvoorbeeld een recente kortingscode van Albert Heijn te gebruiken, ontvang je 10 euro korting op de AH maaltijdbox. Dan kost de familiebox je slechts 39 euro. Per gerecht betaal je dan dus 13 euro (3,25 per portie). Door gebruik te maken van de kortingscode kan je voordeliger gebruik maken van de gemakken van een maaltijdbox. 

Bekijk actuele kortingscodes van maaltijdboxen

Door te koken met een maaltijdbox krijg ik vaak weer inspiratie voor nieuwe gerechten

De AH familiebox bestellen van Albert Heijn

Een maaltijdbox + boodschappen in één bestelling

Boodschappen en maaltijdbox bezorgen door AHZoals we al eerder schreven op ons blog, heeft de maaltijdbox van Albert Heijn wat voordelen ten opzichte van andere maaltijdboxen. Een belangrijk voordeel (zeker voor drukke gezinnen) is dat je bij Albert Heijn meteen de rest van je boodschappen kunt mee bestellen. Bij bestelling van een maaltijdbox worden deze boodschappen zelfs gratis thuisbezorgd. Veel gezinnen met jonge kinderen bestellen er bijvoorbeeld meteen de babyvoeding en luiers bij.
Dat scheelt je heel veel gesjouw! 

De familiebox van Albert Heijn

De familiebox van Albert Heijn is erg populair. De gerechten zijn geschikt voor volwassenen én kinderen. De gerechten in de familiebox zijn vaak snel te bereiden, vaak binnen 20-30 minuten.
Je kunt de box natuurlijk elke week bestellen, maar je neemt geen abonnement op deze maaltijdbox. Dat is voor veel mensen een voordeel; je bestelt de box (en de boodschappen) wanneer het jou goed uitkomt. 

Maaltijdbox van AH voor gezinnen en families

Dat lusten mijn kinderen niet! 

Je ziet altijd van te voren welke gerechten in de maaltijdbox zitten. Je hebt bij Albert Heijn de mogelijkheid om één gerecht te kiezen (te wisselen met een ander gerecht). Zo kies je 3 gerechten die snel in de smaak vallen bij je kinderen. Denk je dat je je kinderen echt niet blij maakt met de drie gerechten in de box? Dan kan je de box natuurlijk een weekje overslaan en niet bestellen. Of kijk eens of andere familieboxen misschien beter aansluiten bij jullie wensen. 

Kies je gerechten in de maaltijdbox van Albert Heijn AH

Ervaringen van anderen met de maaltijdbox van Albert Heijn

Veel mensen zoeken voordat ze een maaltijdbox bestellen naar ervaringen van anderen. Het is namelijk altijd handig om te weten hoe een product andere mensen bevalt. Op onze site kan je veel ervaringen en reviews lezen over de verschillende maaltijdboxen. Ook over de maaltijdbox van Albert Heijn hebben we verschillende reviews ontvangen. 

Ervaringen met de maaltijdbox van AH reviews

Lees hier alle reviews over de Albert Heijn maaltijdbox

Geen abonnement, je zit nergens aan vast

Een veel voorkomend pluspunt wat anderen mensen noemen is dat je bij AH geen abonnement afsluit op je maaltijdbox. Je bestelt je maaltijdbox wanneer jij dat handig vindt. Wil je wel met enige regelmaat de maaltijdbox ontvangen? Lees dan meer over de Allerhande Box Planner; een manier waarop je zelf je maaltijdbox kunt inplannen voor de komende weken. 

Kortingscode Albert Heijn

Wil je het gemak van een maaltijdbox (en boodschappen bestellen) een keer ervaren? Pak je voordeel door gebruik te maken van onze kortingscode van Albert Heijn. Met deze kortingscode ontvang je eenmalig 10 euro korting op de maaltijdbox van Albert Heijn. 

Bestel de maaltijdbox van Albert Heijn met korting 


Dit was een blog over AH Allerhande.