FoodboxWijzer logo

Mathijs Fruitbox

Nieuw; de Fruitbox van Mathijs Maaltijdbox!

We hebben goed nieuws; ook bij Mathijs Maaltijdbox bestel je nu een goed gevulde fruitbox in combinatie met een maaltijdbox. Een fruitbox thuis laten bezorgen is erg populair aan het worden. Niet zo gek dus dat nu je ook bij Mathijs Maaltijdbox een Fruitbox kunt bestellen. Met een wekelijkse fruitbox zorg je ervoor dat je met gemak je dagelijkse portie fruit neemt. Een gezonde gewoonte! 

Mathijs Fruitbox van Mathijs Maaltijdboxen bestel je tegelijk met je maaltijdbox bij Mathijs

De Mathijs Fruitbox

In de Mathijs Fruitbox ontvang je heerlijk vers fruit van goede kwaliteit, gemiddeld ontvang je zo'n 15 tot 20 stuks fruit in de Fruitbox. Van Nederlands seizoensfruit (wanneer dit beschikbaar is) tot verrassend exotisch fruit. Naast basisfruit zoals appels en bananen ook altijd één verrassende fruitsoort zoals passievrucht. Met de Fruitbox van Mathijs zorg je ervoor dat je met je gezin dagelijks voldoende fruit tot je beschikking hebt. De Fruitbox wordt thuisbezorgd tegelijk met je maaltijdbox van Mathijs. De Fruitbox los bestellen is niet mogelijk, de fruitbox is er als aanvulling op de maaltijdbox. De Mathijs Fruitbox kost € 14,- en is daarmee een van de goedkoopste fruitboxen van dit moment. 

Het aanbod van fruitboxen hebben we de laatste tijd zien toenemen. Sommige mensen vinden dit overdreven, je koopt toch zelf wat fruit in de supermarkt? Dat is zeker waar, maar geef toe, hoe vaak vergeet je dit ook net zo makkelijk en is de fruitschaal leeg? De fruitbox is dan ook vooral weer een extra stukje gemak. Een wisselend assortiment van lekker fruit zodat je nooit misgrijpt.

We zijn erg benieuwd naar de eerste reacties op deze fruitbox van Mathijs Maaltijdbox. Dus heb je hem geprobeerd, laat dan zeker even een review achter.

Wil je de Mathijs Fruitbox vergelijken met andere fruitboxen? In dit overzicht van fruitboxen ontdek je alle fruitboxen bij elkaar. 


Dit was een blog over Mathijs Maaltijdbox.