FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Mijn Persoonlijk Menu

Kies zelf je gerechten bij Ekomenu

Kies zelf je gerechten bij Ekomenu

Goed nieuws; Ekomenu heeft de opties en mogelijkheden bij de maaltijdboxen verder uitgebreid. De nieuwste maaltijdbox noemen ze 'Mijn Persoonlijk Menu'. Dit staat voor een flexibele manier van recepten kiezen, passend bij je eigen leefstijl. Op moment van schrijven kan je elke week kiezen uit maar liefst 15 verschillende recepten. Door een leefstijl aan te vinken in het menu bij Ekomenu, selecteren zij alvast 3 of 4 gerechten voor je die hier perfect bij matchen. Je kunt ze uiteraard ook vervangen door andere recepten, je bent met het persoonlijke menu vrij om alles te kiezen.

Ga direct naar Ekomenu

Hoe kan ik zelf mijn gerechten kiezen bij Ekomenu? 

Wil je ook graag elke week de gerechten kiezen bij Ekomenu? Kies dan voor de maaltijdbox met "Mijn Persoonlijk Menu". Het werkt eenvoudig, in onderstaande afbeelding zie je een voorbeeld. Wij kozen voor de de leefstijl 'afvallen', met een menu voor 2 personen en 3 maaltijden. Door deze opties aan te vinken, zien we direct een selectie van 3 recepten verschijnen. We laten het gerecht met de gele rijst en chorizo vallen en kiezen daarvoor de portabella's gevuld met geitenkaas in de plaats. 

Handig om te weten

Wil je af en toe een extra gerecht bestellen? Of wil je het aantal personen wijzigen bij een bepaald recept? Dat is nu ook mogelijk bij Ekomenu. Handig als je een etentje voor vrienden of familie geeft. Je wijzigt het snel en gemakkelijk via het menu van Ekomenu. 

Een ander onderdeel waar we over te spreken zijn is de allergenen alert. Je kan in je account 25 verschillende allergenen aanvinken. Mochten deze geselecteerde allergenen voorkomen in het recept dan krijg je hier een melding van te zien.

Bij het persoonlijke menu van Ekomenu is het nu ook mogelijk om een fruitbox toe te voegen aan je bestelling. Wij vlogen een beetje uit de bocht met de portabella's (we kozen tenslotte voor afvallen) en maken onze maaltijdbox een beetje gezonder door een fruitbox toe te voegen. In onderstaande afbeelding zie je hoe het werkt. 

Ekomenu maaltijdbox bestellen

In de bovenstaande afbeeldingen zie je dat het eenvoudig werkt om een bestelling te plaatsen bij Ekomenu. Binnen een paar klikken heb je een persoonlijk menu waar je zeker blij van zult worden. Wat ons betreft is het persoonlijke menu van Ekomenu een hele goede vernieuwing. De nieuwe opties zullen door veel klanten op prijs worden gesteld.

Probeer de maaltijdbox van Ekomenu nu met korting

Wil je ook graag de vernieuwde maaltijdbox van Ekomenu bestellen? Gebruik dan onze kortingscode voor 25% korting op de eerste maaltijdbox. Voer tijdens je bestelling de code "FBW107EM" in
en vervolgens zal de korting automatisch worden toegepast op je bestelling van de maaltijdbox.

Direct Ekomenu met korting proberen


Dit was een blog over Ekomenu.