FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Nicolette Kluijver is het nieuwe gezicht van HelloFresh

Koken met HelloFresh en... Nicolette!

De komende maand is Nicolette Kluijver, de bekende presentatrice van o.a. Expeditie Robinson het nieuwe gezicht van HelloFresh. Ze is een vrouw met een drukke baan, 3 kinderen, een huishouden (inclusief beestenboel) en probeert dat allemaal draaiende te houden. Heel herkenbaar voor veel ouders, aldus HelloFresh. Nicolette laat ons de komende maand meekijken in haar kook-avontuur met HelloFresh en deelt graag haar tips en favoriete recepten. Kijk je mee? 

Nicolette deelt haar ervaringen over HelloFresh

Hellofresh heeft een speciale pagina gemaakt over Nicolette waar zij haar tips en ervaringen over de maaltijdbox deelt. Naast de video-reeksen die hier zullen verschijnen vertelt Nicolette (ook via social media) hier welke recepten haar favoriet zijn, welke ingrediënten of kooktechnieken ze ontdekt heeft met HelloFresh en hoe ze haar kinderen bij het bereiden van de maaltijd betrekt.

Op deze manier koken geeft me zoveel rust!

Kies zelf je gerechten bij HelloFresh en kook net als Nicolette gevarieerde maaltijden voor je gezinKoken met een maaltijdbox geeft me veel rust, aldus Nicolette. Niet meer hoeven te bedenken wat je moet gaan eten, welke boodschappen je nog in huis hebt of juist nog vlug in huis moet halen... Dankzij HelloFresh kook je juist de lekkerste recepten en heb je alle ingrediënten meteen in huis. Daardoor heb je zelf meer tijd voor de momenten die er écht toe doen. En het geeft meteen zo'n fijn gevoel om elke avond een snelle, gezonde maaltijd op tafel te hebben staan. 

Kies zelf de gevarieerde recepten in je box

Elke dag een verrassend gerecht op tafel met HelloFresh. Dat laat Nicolette je in de video's zien. Nicolette geeft aan graag een gezonde, voedzame maaltijd op tafel te willen zetten voor haar kinderen. Het valt niet altijd mee om weer iets nieuws te verzinnen. Met HelloFresh vallen deze zorgen weg, want hier kies je elke week zelf de lekkerste gerechten. Er is wekelijks heel veel keus uit gerechten, elke week staan er maar liefst 30 gerechten voor klaar. Je regelt het allemaal snel en handig via de site of app van HelloFresh. Ook kan je daar je bezorgdagen wijzigen of je abonnement pauzeren of opzeggen. Op onze uitgebreide pagina over HelloFresh lees je nog meer informatie over de maaltijdboxen van HelloFresh

Iedereen kan koken met HelloFresh

Koken met Nicolette Kluijver en HelloFreshNicolette geeft in de video aan dat ze gek is op koken, maar niet echt een keukenprinses is. Herkenbaar voor velen en bovendien hebben we er ook lang niet altijd de tijd voor. Geen probleem, zegt HelloFresh. Want met de duidelijke receptkaarten en complete maaltijdboxen die we je sturen lukt het iedereen om een gezonde, gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Je kunt een aantal dagen de supermarkt vermijden, dat scheelt ook. Het koken van een gerecht met HelloFresh is niet ingewikkeld. De receptkaarten helpen je stap voor stap het gerecht te bereiden. Bovendien vinden kinderen het vaak erg leuk om mee te helpen bij het bereiden van de maaltijd. HelloFresh heeft elke week ook kindvriendelijke gerechten op het menu staan. 

Ga direct naar HelloFresh

Hoe kan HelloFresh je helpen in een druk gezin? 

Heb je ook een druk gezin en zou je meer tijd willen voor de dingen die er écht toe doen? HelloFresh geeft aan je zeker te kunnen helpen. HelloFresh bedenkt de lekkerste recepten, doen de boodschappen en bezorgen vervolgens een complete maaltijdbox met verse ingrediënten (inclusief receptkaarten). Zo kan jij (eventueel samen met je kinderen) een complete en gezonde maaltijd op tafel zetten. Elke week kan je 3 tot 5 gerechten ontvangen in een box van HelloFresh. Je kiest zelf welke gerechten je ontvangt. 

Nicolette deelt haar tips en ervaringen

De komende maand deelt Nicolette haar tips en ervaringen over HelloFresh en kunnen we een kijkje nemen in haar keuken. Ben je ook benieuwd naar de tips die ze geeft? Via deze pagina zullen we je op de hoogte houden van de nieuwste tips en ervaringen die zij online zal delen. Kan je daar niet op wachten? Lees dan snel verder voor een spectaculaire korting op je eerste maaltijdbox. 

Probeer nu ook met 50% korting

Wil je net als Nicolette graag gezonde maaltijden op tafel zetten voor je gezin? Probeer dan eens de maaltijdbox van HelloFresh. Klik op onderstaande groene knop en je krijgt automatisch 50% korting op je eerste maaltijdbox van HelloFresh. Zo kan je dus extra voordelig deze maaltijdbox proberen en kies je gemakkelijk welke gerechten jij graag de komende week ontvangt. Veel kookplezier met HelloFresh! 

Ja, ik probeer graag HelloFresh met 50% korting


Dit was een blog over HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: