FoodboxWijzer logo

Nieuw: Maaltijdbox met diabetes menu

Een maaltijdbox voor diabetici bij Ekomenu

We hebben goed nieuws! Ekomenu gaat samenwerken met Diabetesvereniging Nederland en Diabetes Fonds ter voorkoming en behandeling van Diabetes in Nederland en België. Door goede samenwerking met deze twee partijen heeft Ekomenu een maaltijdbox voor diabetici gelanceerd; een complete box met een Diabetes Menu

Lekker eten met diabetes 

Lekker eten met diabetes is zeker mogelijk, maar het valt niet altijd mee om de juiste recepten en ingrediënten te vinden voor een goede balans. Vanaf nu helpt Ekomenu je hierbij! Bij Ekomenu kan je nu een speciale maaltijdbox bestellen met een diabetesmenu. Ekomenu stelt elke week gezonde weekmenu's samen die passen bij een gezond voedingspatroon. Het menu past bij een leefstijl die helpt bij het voorkomen van diabetes, de behandeling van diabetes en het voorkomen van complicaties bij diabetes. 

Ekomenu diabetes menu

Maaltijdbox Diabetes Menu

Het Diabetes menu van Ekomenu is beschikbaar als maaltijdbox met recepten voor 3 of 4 dagen. Je kunt kiezen voor gerechten voor 2 of 4 personen. Ook kan je bij Ekomenu kiezen voor 'Mijn Persoonlijk Menu'. Daarin kan je het menu volledig personaliseren naar recept, leefstijl, aantal personen, aantal gerechten en de allergenen. 

Diabetes Menu met korting

Diabetes menu van Ekomenu in speciale maaltijdboxBenieuwd naar de maaltijdbox van Ekomenu met het unieke Diabetes Menu? Of zou je graag de maaltijdbox met 'Mijn Persoonlijk Menu' willen proberen? We mogen nu maar liefst 25% korting geven op je eerste maaltijdbox bij Ekomenu. Met onze kortingscode van Ekomenu ontvang je nu 25% korting op een maaltijdbox. Voer tijdens je bestelling de actiecode "FBW107EM" in en je ontvangt 25% korting op het Diabetes menu. Daardoor kan je nu extra voordelig een maaltijdbox uitproberen.
 

Ga direct naar Ekomenu voor meer informatie over het Diabetes Menu


Dit was een blog over Ekomenu.