FoodboxWijzer logo

Nu 50% korting bij Mathijs Maaltijdbox

Ontvang 50% korting op de Familiebox van Mathijs

We hebben goed nieuws; je ontvangt nu tijdelijk 50% korting op de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox!
En dat betekent dus een flinke korting pakken van maar liefst 30 of 35 euro op je eerste bestelling. Zo kan je heel voordelig een Familiebox uitproberen van Mathijs Maaltijdbox. Opzeggen of je abonnement pauzeren is namelijk altijd mogelijk.  

Mathijs Maaltijdbox maaltijdboxen uitproberen

Hoe werkt deze kortingscode? 

Wanneer je klikt op onderstaande groene knop en tijdens je bestelling de code 'SAMENETEN' invoert, zal de korting automatisch worden verrekend op je bestelling. Let op: als je klikt op de groene knop krijg je automatisch 20 euro korting op je bestelling. Maar deze korting kan je dus vergroten door bovenstaande kortingscode toe te voegen tijdens je bestelling bij Mathijs Maaltijdbox. 

Ja, ik wil 50% korting bij Mathijs Maaltijdbox

De familiebox van Mathijs Maaltijdbox is erg populair. Veel gezinnen gingen je al voor en eten wekelijks gezonde, afwisselende en smaakvolle gerechten uit deze maaltijdbox. De gerechten vallen ook bij kinderen goed in de smaak en zijn vaak binnen 20-30 minuten te bereiden. 

De kortingscode is niet heel lang geldig, dus wees er op tijd bij. Wanneer je een bestelling plaatst, kan je vervolgens in je eigen account op de site van Mathijs alles regelen. Hier regel je bijvoorbeeld wanneer je je abonnement wilt pauzeren of stopzetten. 

Wat kan je verwachten in de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox?

Je ontvangt in de Familiebox van Mathijs 4 maaltijden. De nadruk in de Familiebox ligt op de smaakvoorkeuren van je kinderen. De gerechten zijn eenvoudig te maken en staan vaak binnen 20-30 minuten op tafel. Je kookt gezond en afwisselend met deze maaltijdbox. Ben je met 2 volwassenen en 1-2 kinderen? Kies dan voor de Familiebox middel. Ben je met 2 volwassenen en 2-3 kinderen? Kies dan voor de Familiebox groot. Op de site van Mathijs Maaltijdbox zie je welke gerechten je kunt verwachten in  de komende Familieboxen. 

Gerechten uit de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox

Meer informatie over de Familiebox kan je uiteraard ook op onze site vinden. Je leest hier reviews, productinformatie en meer op deze pagina. De reviews van anderen kunnen je helpen bij het maken van een keuze voor een maaltijdbox. 

Bestel een Familiebox van Mathijs nu met 50% korting