FoodboxWijzer logo

Opnieuw nemen we een kijkje bij Beebox

Hoe gaat het nu bij Beebox in Cothen?

Het is al een tijdje geleden dat we bij Beebox zijn geweest. Ondertussen zijn ze verhuisd naar Cothen en is er veel geoptimaliseerd. 

Toen we de vorige keer bij Beebox waren viel het enthousiasme ons meteen op. Dit is nog steeds aanwezig ook al is het bedrijf zeker gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Huub Grutterink werkt nog steeds bij Beebox en vertelt over de nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. Een daarvan is het verder integreren van Beebox in Willem&Drees, een traject dat al even loopt. Dit heeft zeker voordelen wat ons betreft en meer hierover kan je lezen in ons blog Beebox en Willem&Drees gaan samen verder.

  • Stapels oranje beebox kratten
  • Beebox is klaar voor verzending
  • Ingepakte beeboxen

We lopen de hal binnen waar de Beeboxen klaargemaakt worden. De stapels oranje kratten maken direct duidelijk dat we hier goed zitten. De medewerkers zijn druk bezig om heel wat boxen samen te stellen.

 Inpakken van de Beeboxen

Ten opzichte van ons vorige bezoek kunnen we zien dat dit efficiënter is georganiseerd. Als consument is het super vervelend om een product te missen in jouw maaltijdbox. Nu we het proces aan de andere kant bekijken vinden we het bijzonder dat dit bijna altijd goed gaat. Zo veel producten en zoveel verschillende boxen inpakken, petje af!

Naast het nieuws over Willem&Drees hoor ik ook dat er nog een aantal nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn zitten. Daar kunnen we nu nog niet veel over zeggen, maar als dit zover is zullen we dit zeker melden op onze website.

We spreken af dat we ook weer een uitgebreide test gaan doen van een Beebox. We hebben dit ondertussen gedaan (was erg lekker!) en het resultaat van deze test kan je lezen via: De Beebox Koolhydraatarm box uitgebreid getest.

Meer over Beebox / Willem & Drees kan je natuurlijk hier lezen (zie je ook meteen alle boxen) en wil je direct naar de website van Beebox dan klik je op de knop hieronder.

Bezoek de website!


Dit was een blog over Willem&Drees.