FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

PLUS verkoopt losse HelloFresh maaltijdboxen

Maaltijdbox-nieuws: Uitprobeerfase in 5 supermarkten

Vanaf eind september zijn de maaltijdboxen van HelloFresh te koop bij PLUS. Het gaat om een pilot-traject van drie maanden in vijf supermarkten. Een interessante en nieuwe ontwikkeling in NL en voor PLUS een primeur. 

Je koopt een maaltijdbox met alle ingrediënten voor 1 gerecht (voor 2 personen) nu ook in de supermarkt. 

De maaltijdbox die HelloFresh verkoopt bij PLUS bevat één gerecht in de variant Vlees, Vis of Veggie. De box bevat alle ingrediënten en een receptenkaart voor twee personen. Een maaltijdbox kunnen kopen in de supermarkt biedt je de mogelijkheid om snel een gezonde, verse maaltijd te kunnen bereiden. Je hoeft je niet lang druk te maken tijdens het doen van de boodschappen en het dilemma "wat eten we vandaag" is snel opgelost. HelloFresh en PLUS hopen hiermee een nieuwe doelgroep te kunnen bereiken.

PLUS verkoopt losse HelloFresh boxen in de supermarkt

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij de PLUS supermarkten in IJsselstein, Abcoude, Schoonhoven, Rotterdam en Best. Een box kost € 9,95 voor één gerecht. Dat is dus een verschil met de maaltijdboxen van HelloFresh die je online kunt bestellen. Deze maaltijdboxen van HelloFresh bevatten namelijk 3 gerechten of meer en bestel je voor 39 euro voor 2 personen. 

Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar de ervaringen van deze boxen van HelloFresh en PLUS. We blijven het nieuws hierover dan ook volgen en houden je op de hoogte! 

Ga naar PLUS


Dit was een blog over HelloFresh.