FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Top 5 kindvriendelijke gerechten van Marley Spoon

Fijne recepten uit kindvriendelijke maaltijdbox

Ben je op zoek naar een maaltijdbox met kindvriendelijke gerechten? Wij krijgen hier regelmatig de vraag welke maaltijdbox geschikt is voor gezinnen met kinderen. Want met (jonge) kinderen in huis is niets fijner dan gezonde, snelle én lekkere maaltijden op tafel zetten die ook nog eens in de smaak vallen. Gelukkig zijn er maaltijdboxen die elke week kindvriendelijke gerechten op het menu hebben staan. Je kiest zelf elke week je gerechten bij de maaltijdboxen, zodat je ook goed kunt inschatten of het gerecht bij je gezin in de smaak zal vallen. Een kindvriendelijk gerecht herken je aan het label 'kindvriendelijk' en is bijvoorbeeld niet te pittig en staat snel op tafel. Wij hebben inmiddels onze top 5 van kindvriendelijke gerechten van Marley Spoon samengesteld. 

We helpen je graag met het maken van een keuze voor een kindvriendelijke maaltijdbox en gaan in dit artikel verder in op de maaltijdbox van Marley Spoon en in hoeverre deze box kindvriendelijk is. Want ook bij Marley Spoon kan je wekelijks uit 40 gerechten kiezen, waarvan zeker 1/3 deel het label kindvriendelijk heeft. 

Marley spoon kindvriendelijke maaltijdbox

Steeds meer (jonge) gezinnen voor kiezen een wekelijkse maaltijdbox. 

Marley Spoon en kindvriendelijke gerechten

Ken je de maaltijdbox van Marley Spoon al? Wekelijks staan er bij deze box weer verrassende gerechten voor je klaar die je kunt kiezen voor in je maaltijdbox. Deze maaltijdbox staat bekend om de creatieve gerechten die je kookplezier zullen vergroten. Bij Marley Spoon leer je nieuwe smaken en kooktechnieken kennen op een eenvoudige, snelle manier. Je hoeft geen kok te zijn om met deze box te kunnen koken, maar koken met deze maaltijdbox is wel heel leuk en leerzaam. Het is dan ook niet de maaltijdbox waar je als eerste aan denkt bij kindvriendelijke gerechten. Zien de gerechten er te gewaagd uit voor je kinderen? Toch is juist deze box ook zéér geschikt voor mensen met jonge kinderen. Leer je kinderen nieuwe smaken kennen en kies voor deze kindvriendelijke gerechten. Deze gerechten zijn niet te pittig, snel klaar te maken en hebben vaak een verrassende twist. Bovendien is dat wenselijk; je kinderen worden wereldeters door nieuwe smaken en gerechten aan te bieden. En met een maaltijdbox gaat dat heel eenvoudig. 

Kinderen nieuwe smaken leren eten met Marley Spoon

Dit is nu onze top 5 van kindvriendelijke gerechten bij Marley Spoon. 

Top 5 kindvriendelijke maaltijden bij Marley Spoon

Ook bij Foodboxwijzer hebben we ervaring met Marley Spoon en kinderen aan tafel. Door deze ervaring kunnen we dan ook een top 5 samenstellen van gerechten die op dit moment goed in de smaak vallen aan onze tafel. Al deze gerechten hebben de eigenschap 'kindvriendelijk' in de omschrijving van het recept. De recepten zijn eenvoudig, verrassend én wat ons betreft smaakvol. 

  • Op nummer 1: Kipschnitzel met cranberry's
  • Kindvriendelijke maaltijd met kip, aardappel en broccoli
  • Op nummer 2: Goed Gevulde chili con carne
  • Chili con carne Marley Spoon kindvriendelijk gerecht
  • Op nummer 3: Polpette van rundergehakt 
  • Kindvriendelijke pastagerechten bij marley spoon
  • Op nummer 4: Midden Oosterse gehaktpakketjes
  • Gehaktpakketjes met thema midden oosters ook voor kinderen
  • Op nummer 5: Tagliatelle met courgette en tomaten 
  • Kindvriendelijk gerecht met tagliatelle en groenten

Denk je na het zien van deze gerechten "dat gaat mijn kritische eter nooit proeven"? Ook dat is voor ons herkenbaar. Toch is onze ervaring dat wanneer we de kinderen veel betrekken bij het kiezen van de maaltijden, het helpen met uitpakken van de maaltijdbox en zelfs laten helpen met het bereiden van het gerecht het proeven steeds makkelijker gaat. Nieuwe dingen proeven gaat hier zelfs steeds makkelijker dankzij de maaltijdboxen. En dat is dan ook de reden waarom we veel afwisseling blijven aanbieden dankzij Marley Spoon. Natuurlijk gaat het ook wel eens mis en blijkt een gerecht toch iets minder kindvriendelijk dan van te voren gedacht. Dan hebben we het in elk geval geprobeerd en komt dat gerecht niet tussen onze favorieten te staan. Wekelijks zie je bij Marley Spoon ook vaak een plaatpizza of flammkuchen op het menu staan. Dat soort gerechten vallen hier wel vaak snel in de smaak bij de kinderen. 

Probeer het ook met je gezin

Is deze maaltijdbox van Marley Spoon kindvriendelijkWil je ook eens testen of kindvriendelijke gerechten uit deze maaltijdbox in de smaak vallen bij jouw gezin?
Je kunt als nieuwe klant van Marley Spoon deze box met grote korting uit proberen.
Extra leuk om deze box voordelig uit te kunnen testen. Bovendien zit je nergens aan vast met een flexibel abonnement. Dus als je het vindt tegenvallen, kan je het altijd weer opzeggen. Wij zijn benieuwd wat jouw kinderen van deze gerechten van Marley Spoon vinden!  Je ervaring delen mag altijd. 


Dit was een blog over Marley Spoon.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: