FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Tv programma 'Over smaak valt te twisten'

Een vleugje HelloFresh in de kookshow bij SBS6

Nieuwe kookshow op tv

Een nieuw kookprogramma bij SBS6; 'Over smaak valt te twisten'. In dit tv-programma gaan acht fanatieke kookclubs de strijd met elkaar aan om de beste kookclub van Nederland te worden. Elke week strijden twee kookclubs tegen elkaar. Het gaat niet alleen om het lekker koken van een gerecht, maar ook om de originaliteit van de kookkunsten met verse, seizoensgebonden producten. De gerechten worden beoordeeld door een jury bestaande uit 20 personen die elk op hun eigen manier verstand van lekker eten hebben. De winnaars van dit programma worden niet alleen gekroond tot beste kookclub van Nederland, ze winnen ook een prijs ter waarde van 25.000 euro. Rudolph van Veen presenteert samen met Irene Moors het programma bij SBS6

HelloFresh & Over smaak valt te twisten

Je vraagt je wellicht af wat HelloFresh met dit kookprogramma te maken heeft. We lichten het toe, want dit kookprogramma bevat wel degelijk een vleugje HelloFresh! 
Elke aflevering gaan de kookclubs boodschappen voor hun gerechten doen op de 'Fresh Market'. Op deze zogenoemde Fresh Market staan HelloFresh-leveranciers met een kraam. Alle producten die de kookclubs dus gebruiken om een gerecht te maken hebben dus al een match met HelloFresh. Ook de oprichtster van HelloFresh in Nederland en België, Maartje Frederiks, maakt wekelijks deel uit van de jury in het kookprogramma. Het gerecht met de meeste stemmen van de jury wint. En dat gerecht komt in de HelloFresh box van de week erna. 

  • Presentators sbs6 over smaak valt te twisten
  • Een menu uit de 1e aflevering van over smaak valt te twisten
  • De kandidaten zetten hun beste beentje voor in Over smaak valt te twisten

Wanneer op tv? 

Het programma 'Over smaak valt te twisten' is vanaf 29 augustus 2016 elke maandagavond op SBS6 om 21.30 uur. Mocht je ook zin krijgen om te koken na het zien van de gerechten in het kookprogramma, dan kan je het winnende gerecht bestellen bij HelloFresh. Je kunt het winnende gerecht bestellen voor in jouw HelloFresh Box de week na de uitzending. In je persoonlijke account op de website van HelloFresh kun je aangeven of je de ingrediënten voor het winnende gerecht wilt ontvangen, want bij HelloFresh kies je wekelijks de gerechten die jij graag ontvangt in je maaltijdbox. 

Bestel HelloFresh met korting

Heb je na het zien van de uitzendingen van Over smaak valt te twisten zin in koken gekregen? Dan kan je nu voordelig de maaltijdbox van HelloFresh uitproberen met onze kortingscode. Ook wanneer je nu lid wordt kan je het winnende gerecht uit de aflevering van 'Over smaak valt te twisten' bestellen bij HelloFresh. Bij HelloFresh kies je wekelijks zelf de gerechten die jij graag in de maaltijdbox ontvangt. Je hebt de keus uit verschillende maaltijdboxen bij HelloFresh zoals de Originalbox, de Familybox en de Veggiebox

Direct meer informatie over de HelloFresh maaltijdboxen


Dit was een blog over HelloFresh.