FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Boeketcadeau Fruitbox

Fruitmand bezorgen

De Fruitbox  foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 29.95

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een klassieke fruitmand om als cadeau te laten bezorgen? Dan tref je hier bij Boeketcadeau een grote collectie fruitmanden en fruitboxen aan. In heel veel verschillende thema's en prijzen kies je hier een gezond cadeau uit. 

Wie verras jij met een fruitmand? Je kunt hier al een fruitmand bestellen vanaf €17,95. Wil je graag een luxe en extra grote fruitmand laten bezorgen? Dan zijn de luxe fruitmanden met extra producten zoals sap, nootjes, chocola, drop, jam en meer ook een optie. 

Ga direct naar de fruitboxen

Let op: bij Boeketcadeau bestel je een losse fruitmand / fruitbox. Er is hier dus geen sprake van een abonnement zoals bij andere maaltijdbox aanbieders. Dat is dan ook de reden dat je hier heel goed fruitboxen kan bestellen die geschikt zijn als cadeau. Bezorging kan hier snel, vaak de volgende dag al. En zelfs bezorging op elke zondag is mogelijk. 

Hier kies je grote, luxe fruitmanden en fruitboxen. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruitbox  is een product van Boeketcadeau

Ervaringen met de Fruitbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Fruitbox en help anderen met hun keuze!