FoodboxWijzer logo

De Krat

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over De Krat

Logo van De Krat
beoordeling:
9.3
beoordeling uit 2 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews Youtube video

Bij De Krat bestel je maaltijdboxen vol met eerlijke producten met bijbehorende recepten. De Krat bevat alle ingrediënten voor eerlijke, gemakkelijke en gezonde maaltijden. Alles wat je nodig hebt zit in de krat, inclusief de recepten. Je hoeft dus niet meer naar de winkel. De Krat bezorgd inmiddels door heel Nederland de maaltijdboxen. 

De Krat maaltijdboxen bevatten mooie seizoensproducten die in Nederland te krijgen zijn. Ze kopen direct in bij de boer of producent en proberen zich op deze manier in te zetten voor een betere, duurzame wereld. Bij De Krat mag je 'pure' ingrediënten in je maaltijdbox verwachten. 

Je kunt verschillende maaltijdboxen bij De Krat bestellen: 

  • Gemakskrat (met 3 eerlijke, gezonde maaltijden voor 2-4 personen)
  • Gemakskrat Vega (met 3 eerlijke, vegetarische maaltijden voor 2-4 personen)
  • Weekendkrat Extra (met 3 culinaire maaltijden om uitgebreid mee te koken in het weekend voor 1-4 personen, met extra producten zoals een brood e.d.) 

Frequentie van de maaltijdboxen bij De Krat: wekelijks. Maar een abonnement is flexibel, je kunt op elk moment pauzeren of stopzetten. Eenmalig een krat bestellen is ook mogelijk. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van De Krat

Interessante blogs over De Krat

Ervaringen met De Krat

Begonnen aan de vega-krat om meer ideeën op te doen. Ik vind 't net een cadeautje als hij komt, spannend, welke recepten en soms bijzondere producten er in m'n kratje zitten. Wist niet dat vega eten zo lkkr en afwisselend kon zijn. Helaas (nog?) geen 1 persoons krat. Dus bestel ik super handig via de site om de week een kratje.

Consument avatar
Yvonne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben erg tevreden over De Krat. Zeer afwisselende gerechten elke week. Bovendien voor ons belangrijk dat de producten duurzaam en van goede kwaliteit zijn. We hebben nog geen tegenvaller gehad, dus dat is erg positief.

Consument avatar
Suze
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met De Krat? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!