FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Gemakskrat Vega van De Krat

De perfecte maaltijdbox voor vegetariërs

De Gemakskrat Vega foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 42.00

geef jouw mening

Deze maaltijdbox is bijzonder geschikt voor vegetariërs. De Gemakskrat Vega van De Krat bevat een gevarieerd aanbod aan ingrediënten en recepten voor drie eerlijke en gezonde vegetarische maaltijden. Je maakt met deze krat 3 heerlijke vegetarische maaltijden. Ook ideaal wanneer je in ieder geval drie dagen per week vegetarische maaltijden wilt eten. Met deze maaltijdbox heb je dan alle producten en recepten in huis om heerlijke maaltijden te bereiden. De maaltijden zijn gevarieerd met peulvruchten, vegaburgers, eieren en kaas. 

De Gemakskrat Vega is flexibel

De bezorging van de Gemakskrat Vega is wekelijks. Maar het abonnement is ook flexibel. Wil je wijzigingen aanbrengen of de maaltijdbox pauzeren dan kun je dit makkelijk in je online omgeving doen. Deze vegetarische maaltijdbox van De Krat kan je bestellen voor 2, 3 of 4 personen.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gemakskrat Vega is een product van De Krat

Wat kost de Gemakskrat Vega?

Deze Gemakskrat Vega is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 42,00€ 21,00
3 personen€ 53,00€ 17,67
4 personen€ 63,00€ 15,75
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Gemakskrat Vega

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Gemakskrat Vega en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder De Krat hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.