FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Gemakskrat

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Gemakskrat foodbox

beoordeling van Gemakskrat:
8.6
beoordeling uit 5 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

Gemakskrat

van De Krat

De Gemakskrat van De Krat bevat alle ingrediënten voor drie eerlijke, gemakkelijke en gezonde maaltijden. Je ontvangt in de Gemakskrat alle ingrediënten voor 2x een vlees/vis gerecht en 1x een vegetarisch gerecht. De bereidingstijd van de gerechten uit de Gemakskrat komt op ongeveer 45 minuten. 

Over De Krat maaltijdbox en de recepten

Met de Gemakskrat van De Krat lukt het je om 3 voedzame, gezonde gerechten te koken in ongeveer 45 minuten. Meestal zijn dit 2 gerechten met vlees of vis en één vegetarisch gerecht. De maaltijden zijn gevarieerd en seizoensgebonden. De producten in de maaltijdbox zijn duurzaam geproduceerd en geteeld met respect voor mens, dier en milieu. Alles wat je nodig hebt zit in de krat, inclusief de recepten. Bij De Krat is het (nog) niet mogelijk om je gerechten zelf te kiezen. Wel kan je wekelijks van te voren inzien welke gerechten je ontvangt en welke producten je nodig hebt uit je eigen keukenkastje bij de bereiding. 
Vind je de bereidingstijd van 45 minuten te hoog bij deze maaltijdbox? De Krat heeft ook een Snelle Gezinskrat sinds kort. Daarin ontvang je één kant-en-klare, één snelle en één extra inspirerende maaltijd. 

De prijs van De Krat maaltijdbox 

Wil je graag de Gemakskrat van De Krat uitproberen? Met de Gemakskrat kook jij 3x een verrassende, gezonde maaltijd. De maaltijdbox bestel je voor 2 personen vanaf 41 euro. Vaak hebben we ook tijdelijke kortingsacties van De Krat waarmee je korting ontvangt op je maaltijdbox. Check daarom altijd onze actuele kortingscodes voor maaltijdboxen. Je kunt bij De Krat een flexibel abonnement nemen. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een eenmalige box. 

Bestellen van De Krat maaltijdbox

Deze maaltijdbox van De Krat kan je bestellen voor 2, 3 of 4 personen. De bezorging is wekelijks, maar een abonnement is flexibel. Je kunt dus gemakkelijk online je bestelling wijzigen. Bij de Gemakskrat heb je de keus uit 4 bezorgdagen. Ook afhalen is mogelijk. 

Reviews over maaltijdbox De Krat

We krijgen heel veel reviews over maaltijdboxen binnen. Ook over De Krat lees je hier reviews, waaronder over de Gemakskrat. We begrijpen dat een review je kan helpen bij het maken van een keuze voor een maaltijdbox. Je leest in dit overzicht van reviews over De Krat de laatste reviews die we hebben binnengekregen of kijk onderaan deze pagina. Wil je zelf een review plaatsen over De Krat of een andere maaltijdbox? Uiteraard is dat ook mogelijk! 

Ga direct naar de Gemakskrat van De Krat

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gemakskrat is een product van De Krat

Wat kost de Gemakskrat?

Deze Gemakskrat is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 41.00
3 personen € 52.00
4 personen € 62.00

Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Gemakskrat

Topbox! Of beter nog: topkrat! Misschien iets minder biologisch dan Beebox, maar zo veel lekkerdere recepten. En ze doen ook niet moeilijk mocht je er van afwillen

Consument avatar
over Gemakskrat
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb meerdere maaltijdboxen geprobeerd, maar De Krat is één van de weinigen die ook echt waarmaakt wat het belooft. Hoewel niet altijd voorzien van een EKO-keurmerk zijn ze bij De Krat erg transparant over de herkomst van hun producten. Daarnaast heerlijke recepten en een vriendelijke bezorging. Een blijvertje

Consument avatar
over Gemakskrat
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Gemakskrat bevat producten van goede kwaliteit van goede leveranciers, lekkere recepten die redelijk snel te maken zijn. Dus ideaal voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om te koken. Omdat ik zelf niet altijd veel tijd heb om op diverse locaties de beste producten te kopen, is dit perfect... de Krat verzamelt alles voor mij!

Consument avatar
over Gemakskrat
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 2 maanden lid van de Krat en het bevalt ons super goed. Lekkere verrassende recepten met veel afwisseling. Het is elke 2 weken weer een cadeautje. De recepten zijn soms wat moeilijker maar alles wordt duidelijk uitgelegd met het bijgeleverde receptenboekje.

Consument avatar
over Gemakskrat
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Verse met soms verrassende producten. Recepten zijn duidelijk uitgeschreven en makkelijk te bereiken.

Consument avatar
over Gemakskrat
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal