FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kerstkrat Vegetarisch van De Krat

Met kerst heerlijke vegetarische gerechten op tafel waar je indruk mee maakt

De Kerstkrat Vegetarisch foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 58.00

geef jouw mening

Een heerlijk en indrukwekkend vegetarisch kerstmenu ontvang je in deze Kerstkrat. Ook bij De Krat kan je terecht voor kerstboxen dit jaar, met dit jaar zelfs een volledige vegetarische kerstbox. Alle ingrediënten in de kerstbox van De Krat zijn duurzaam geteeld, komen uit Nederland en zijn door De Krat met zorg en aandacht geselecteerd. Zet een heerlijk 4 gangen diner op tafel deze kerst met de vegetarische Kerstkrat van De Krat. Het menu is niet moeilijk en goed voor te bereiden zodat jij straks ook heerlijk kunt genieten van dit kerstmenu. Bovendien kan je de vegetarische kerstkrat ook combineren met het standaard kerstmenu met vlees/vis van De Krat. 

Op het menu van De Krat kerstbox vega staan heerlijke gerechtenKerstbox 2022 van De Krat

Dit vega kerstmenu van De Krat is niet moeilijk, uiteraard volledig vegetarisch, goed voor te bereiden én staat lekker snel op tafel. Alles dus voor een heerlijke duurzame, vegetarische kerst dit jaar. Zijn niet al je gasten vegetarisch? Met dit kerstmenu laat je ze zien (en proeven) hoe culinair en smakelijk vegetarisch eten is. Maar het is ook mogelijk om deze vegetarische kerstbox te combineren met de gewone kerstbox van De Krat. Handig voor als je bijvoorbeeld slechts enkele vegetarische menu's nodig hebt. 

Bekijk direct de vegetarische kerstbox van De Krat
 

Iedereen kan deze Kerstkrat van De Krat bestellen. Je hoeft geen lid te zijn van De Krat. De Kerstkrat kan je eenmalig bestellen. De Kerstkrat wordt bij je thuisbezorgd op 22 december. Eén dag vóór bezorging ontvang je een mail en sms met een preciezer tijdstip. Ophalen op het kantoor van de Krat in Amsterdam is ook mogelijk. 

Bij de Kerstkrat zit een receptenboekje met een duidelijke kookplanning. De meeste gerechten kun je al op tijd voorbereiden waardoor je tijdens het kerstdiner er bijna geen omkijken meer naar hebt. Handig! Zo kan jij deze kerst de supermarkt vermijden en kan je toch een uitgebreid kerstdiner koken voor je gasten. 

Het vegetarische menu in de Kerstkrat 2022

  • Extra vooraf: levain blond batard brood met boerenboter fleur de sel
  • Voorgerecht: gemarineerde biet met mierikswortelroom en roodlof met huisgemaakte broodkrokantjes
  • Tussengerecht: vichyssoise soep met bieslook en crème fraîche
  • Hoofdgerecht: gevulde portobello met geitenkaas en salie met daarbij puree, geroosterde regenboogpeen met peterselie-amandelsalsa en spruiten en palmkool salade
  • Nagerecht: bataat brownie met amandel, boerenroom en stroopwafellikeur
  • Extraatje: Sikkepit geitenkaas met framboos en ui chutney

De kerstkrat vega van De Krat 2022

Je kunt de kerstkrat voor 2 tot 8 personen bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kerstkratten te bestellen wanneer je voor een grote groep gaat koken. De Kerstkrat wordt bij je thuisbezorgd op 23 december. Alle producten zijn minimaal houdbaar tot 2e kerstdag. En goed om te weten: je bestelt de kerstkrat als losse krat, je gaat hiermee geen abonnement aan.

De prijzen van de kerstkrat 2022

2 personen: 58 euro
3 personen: 78 euro
4 personen: 100 euro
6 personen: 132 euro
8 personen: 160 euro

Wil je liever niet een volledig vegetarisch kerstmenu? Er is ook een Kerstkrat met een standaard viergangen diner. Je kunt bij De Krat een combinatie samenstellen van deze kerstmenu's, bijvoorbeeld door het bestellen van een kerstbox met een standaard menu voor 2 personen en voor 2 personen het vegetarische menu. Het is dit jaar ook mogelijk om een wijnarrangement te bestellen bij De Kerstkrat. 

 

Let op: je kunt de vegetarische kerstkrat bestellen t/m 14 december 2022 (12.00uur). Wees dus op tijd met bestellen! 

Ga naar de Kerstbox van De Krat

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstkrat Vegetarisch is een product van De Krat

Wat kost de Kerstkrat Vegetarisch?

Deze Kerstkrat Vegetarisch is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 58,00€ 29,00
3 personen€ 78,00€ 26,00
4 personen€ 100,00€ 25,00
6 personen€ 132,00€ 22,00
8 personen€ 160,00€ 20,00
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Kerstkrat Vegetarisch

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstkrat Vegetarisch en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder De Krat hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.

Veelgestelde vragen over De Kerstkrat vegetarisch