FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kerstkrat van De Krat

Alle informatie en reviews over deze kerstbox

De Kerstkrat foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 62.00

geef jouw mening

Zet een heerlijk 4 gangen diner op tafel deze kerst met de Kerstkrat van De Krat. Ook bij De Krat kan je terecht voor kerstboxen dit jaar. Dit jaar de 11de editie van de Kerstkrat!
Alle ingrediënten in de kerstbox van De Krat zijn duurzaam geteeld, komen uit Nederland en zijn door De Krat met zorg en aandacht geselecteerd. Het kerstmenu van De Krat is niet moeilijk, héél goed voor te bereiden door een duidelijke kookplanning en staat lekker snel op tafel. Alles dus voor een heerlijke duurzame kerst dit jaar. 

Let op: de kerstkrat van De Krat is elk jaar snel uitverkocht dus wees op tijd met bestellen. 

Ga direct naar De Krat

Kerstbox 2022 van De Krat 

Iedereen kan de kerstbox van De Krat (de Kerstkrat) bestellen. Je hoeft geen lid te zijn van De Krat. De Kerstkrat kan je eenmalig bestellen. De bezorging van de Kerstkrat is gratis. De Kerstkrat wordt bij je thuisbezorgd op 22 december. Vooraf aan de bezorging ontvang je een mail en sms met een preciezer tijdstip. Ophalen op het kantoor van de Krat in Amsterdam is ook mogelijk. Er is ook een vegetarische kerstkrat (en combineren van deze kerstkratten is ook mogelijk!). 

Bij de Kerstkrat zit een receptenboekje met een duidelijke kookplanning. De meeste gerechten kun je al op tijd voorbereiden waardoor je tijdens het kerstdiner er bijna geen omkijken meer naar hebt. Handig! Zo kan jij deze kerst de supermarkt vermijden en kan je toch een uitgebreid kerstdiner koken voor je gasten. 

Het menu van de Kerstkrat met 4 gangen (met vlees/vis)

  • Extra vooraf: levain blond batard brood met boerenboter fleur de sel
  • Voorgerecht: gerookte zalm met mierikswortelroom en roodlof met huisgemaakte broodkrokantjes
  • Tussengerecht: vichyssoise soep met bieslook en crème fraîche
  • Hoofdgerecht: gevulde procureur met appel en salie met daarbij puree, geroosterde regenboogpeen met peterselie-amandelsalsa en spruiten en palmkool salade
  • Nagerecht: bataat brownie met amandel, boerenroom en stroopwafellikeur
  • Extraatje: Sikkepit geitenkaas met framboos en ui chutney

Het kerstmenu van de kerstkrat van 2022 bestaat uit vier gangen met extra vooraf

Je kunt de kerstkrat voor 2 tot 8 personen bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kerstkratten te bestellen wanneer je voor een grote groep gaat koken. Je kunt wanneer je voor een grote groep een kerstkrat gaat bestellen, ook even contact opnemen met De Krat voor alle mogelijkheden. Deze kerstbox van De Krat is er ook in een vegetarische variant. Een combinatie bestellen van beiden is ook mogelijk. Alle producten in deze kerstkrat zijn minimaal houdbaar t/m 2e kerstdag. 

En goed om te weten: de kerstkrat is een losse krat, je gaat hiermee dus geen abonnement aan. Maar let op: deze kerstkrat is ieder jaar populair en snel uitverkocht. Wees op tijd met bestellen. 

De prijzen van de Kerstkrat 2022

2 personen: 62 euro
3 personen: 84 euro
4 personen: 108 euro
6 personen: 144 euro
8 personen: 176 euro

Wil je liever een vegetarisch kerstmenu? Er is ook een Kerstkrat met een vegetarisch viergangen diner. Je kunt ook een combinatie samenstellen van deze menu's, bijvoorbeeld door het bestellen van een kerstbox met het vlees menu voor 2 personen en voor 2 personen het vegetarische menu. Lees hier meer over de vegetarische kerstbox van de Krat of lees het uitgebreide artikel met alle info over de kerstboxen van dit jaar. Het is dit jaar ook mogelijk om een wijnarrangement te bestellen bij De Kerstkrat. 

Ga naar de Kerstbox van De Krat

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstkrat is een product van De Krat

Wat kost de Kerstkrat?

Deze Kerstkrat is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 62,00€ 31,00
3 personen€ 84,00€ 28,00
4 personen€ 108,00€ 27,00
6 personen€ 144,00€ 24,00
8 personen€ 176,00€ 22,00
Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijd.

Ervaringen met de Kerstkrat

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstkrat en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder De Krat hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.

Veelgestelde vragen De Krat kerstbox