FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Snelle Gezinskrat van De Krat

Lekker eten met het hele gezin in een handomdraai heerlijk eten op tafel

De Snelle Gezinskrat foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 71.00

geef jouw mening

Gezonde maaltijden op tafel zetten voor je hele gezin, dat willen we natuurlijk elke dag. Maar bij De Krat begrijpen ze dat je door je werk, sport, school of andere drukke bezigheden niet elke dag de tijd hebt om uitgebreid te koken. Daarom heeft De Krat nu ook de Snelle Gezinskrat. De ideale maaltijdbox speciaal voor gezinnen. 

De Snelle Gezinskrat

Deze krat is de nieuwste aanwinst bij De Krat. In deze krat ontvang je 3 smaakvolle en gezonde gerechten die ook snel bij kinderen in de smaak zullen vallen. Je kunt de Snelle Gezinskrat bestellen voor 3-4 personen of 4-5  personen. 

In de Snelle Gezinskrat ontvang je 3 smaakvolle gerechten, waarvan één gezonde kant-en-klaar maaltijd die je alleen nog hoeft op te warmen. 

In de Snelle Gezinskrat van De Krat ontvang je: 

  • Alle ingrediënten en het recept voor één gerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat; 
  • Eén gezonde kant-en-klaar maaltijd (alleen even opwarmen);
  • Eén inspiratie-gerecht wanneer je wat meer tijd hebt om uitgebreider te koken. 

De Snelle Gezinsbox van De Krat is een nieuwe complete maaltijdbox voor gezinnen

In de Snelle Gezinskrat maaltijdbox ontvang je elke week mooie seizoensproducten die in Nederland te krijgen zijn. Ze kopen bij De Krat direct in bij de boer of producent en proberen zich op deze manier in te zetten voor een betere, duurzame wereld. Bij De Krat mag je 'pure' ingrediënten in je maaltijdbox verwachten. Vaak zijn de producten ook biologisch. In de Snelle Gezinskrat ontvang je ook elke week een kant-en-klaar gerecht. Voor deze biologische kant-en-klaar maaltijden werken ze samen met Kooc, Uit de keuken van Maass en met de Pastafabriek.

Kindvriendelijke maaltijden in de Snelle Gezinskrat

Met deze maaltijdbox van De Krat kook je snelle, gezonde gerechten voor je gezinIn de Snelle Gezinskrat ontvang je gerechten die snel in de smaak zullen vallen bij (jonge) kinderen. De smaken van de gerechten zijn erg toegankelijk. De Snelle Gezinskrat heeft daarnaast nog meer voordelen. Je bespaart niet alleen tijd omdat je niet hoeft na te denken over je menu, je hoeft ook minder vaak naar de supermarkt. In elk gezin is er wel zo'n dag dat je eigenlijk écht geen tijd hebt om te koken, en dan is de kant-en-klaar maaltijd ideaal. Heb je in het weekend bijvoorbeeld juist meer tijd op te koken? Kook dan het inspiratie-gerecht uit de Snelle Gezinskrat. Leuk om ook dit gerecht bijvoorbeeld eens samen met je kinderen te koken. 

De Snelle Gezinskrat is bestelbaar voor:

  • 2 volwassenen + 2 kinderen (of 3 volwassenen)
  • 2 volwassenen + 3 kinderen (of 4 volwassenen)

Bezorging van de maaltijdbox

De Snelle Gezinskrat wordt op maandagavond tussen 17.00 en 22.00 uur bij je thuisbezorgd. Wil je een keer een weekje overslaan? Dat is mogelijk, een abonnement op de Snelle Gezinskrat van De Krat is flexibel. Je regelt het snel en gemakkelijk je eigen 'Mijn Krat account'. De bezorging van de maaltijdbox is gratis. 

Bekijk nu De Snelle Gezinskrat

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Snelle Gezinskrat is een product van De Krat

Wat kost de Snelle Gezinskrat?

Deze Snelle Gezinskrat is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
3 personen€ 71,00€ 23,67
4 personen€ 71,00€ 17,75
5 personen€ 83,00€ 16,60
6 personen€ 83,00€ 13,83
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Snelle Gezinskrat

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Snelle Gezinskrat en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder De Krat hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.