FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Weekendkrat Extra van De Krat

Lekker uitgebreid koken in het weekend!

De Weekendkrat Extra foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.00

geef jouw mening

Ben je gek op koken en heb je vooral in het weekend tijd om dit uitgebreid te doen? Dan is de Weekendkrat Extra van De Krat iets voor jou. Met deze krat ontvang je een luxe maaltijdbox met ingrediënten voor drie uitbundige gerechten. In de weekendkrat van De Krat ontvang je ook extra producten zoals een brood en bijzondere delicatessen. De Weekendkrat Extra wordt geleverd met 7 tot 8 inspiratie recepten, zo heb je voldoende inspiratie om met deze producten heerlijke gerechten te maken. 

Deze maaltijdbox van De Krat kan je bestellen voor 1, 2, 3 of 4 personen. De bezorging is wekelijks, maar een abonnement is flexibel. Je kunt dus gemakkelijk online je bestelling wijzigen.

 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Weekendkrat Extra is een product van De Krat

Wat kost de Weekendkrat Extra?

Deze Weekendkrat Extra is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,00€ 39,00
2 personen€ 49,00€ 24,50
3 personen€ 62,00€ 20,67
4 personen€ 73,00€ 18,25
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Weekendkrat Extra zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Weekendkrat Extra
De Weekendkrat Extra is een product van De Krat

Weekendkrat Extra van De Krat

Lekker koken in het weekend met De Weekendkrat van De Krat. Dat hebben we gedaan en we vonden het leuk om een maaltijdbox te testen met een iets andere insteek. Wat er anders is aan deze maaltijdbox en wat het resultaat is dat zie en lees je hier.

Ervaringen met de Weekendkrat Extra

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Weekendkrat Extra en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder De Krat hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.