FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Dinnerly Classic

De box voor 2 personen

De Classic foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 32.85

geef jouw mening

Deze maaltijdbox voor 2 personen van Dinnerly is bijzonder voordelig. Op dit moment zelfs de voordeligste in Nederland. De Dinnerly maaltijdbox is verkrijgbaar voor 2 personen of voor 3-4 personen. 

Maak zelf een keuze wat je wilt eten

Bij deze maaltijdbox heb je zelf de keuze wat je wilt eten. Je kunt elke week kiezen uit 22 verschillende opties en dat is natuurlijk een uitstekende optie voor de fijnproever.

Een aantal gerechten uit deze maaltijdbox

Classic box ervaringen

Dit is een nieuwe maaltijdbox dus we hebben nog weinig reviews hierover. Daarom horen we heel graag jouw mening! Heb je deze box geprobeerd, laat het ons weten door hieronder een review in te vullen.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Classic is een product van Dinnerly

Wat kost de Classic?

Deze Classic is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 32,85€ 16,43
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Classic zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Classic
De Classic is een product van Dinnerly

Classic van Dinnerly

De nieuwste maaltijdbox is momenteel die van Dinnerly. Een maaltijdbox die kiest voor gemak, eenvoud, en de laagste prijs. Wat krijg je allemaal voor deze lage prijs en voor wie is deze maaltijdbox geschikt? Wij zetten Dinnerly op tafel en schreven over deze ervaring.

Ervaringen met de Classic

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Classic en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Dinnerly hebben we al wel 1 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.