FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Dinnerly Familiebox

De box voor 3-4 personen

De Familiebox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 52.35

geef jouw mening

Deze maaltijdbox is geschikt voor 3 tot 4  personen. Dat is dus bijvoorbeeld een gezin met twee volwassenen en twee kinderen. Of een gezin met 3 volwassen mensen. Op dit moment is Dinnerly zelfs de voordeligste box van Nederland. De Dinnerly maaltijdbox is ook verkrijgbaar voor 2 personen. 

Kies je gerechten zelf

Je kunt elke week een keuze maken uit 22 verschillende gerechten en dat is een groot voordeel van deze maaltijdbox. Op die manier kan je ook makkelijk een keuze maken wat aansluit bij de eetgewoontes als gezin en wat de kinderen graag lusten.

Een aantal gerechten uit deze maaltijdbox

Familiebox ervaringen

Deze box is nog maar net gelanceerd. We hebben daarom nog geen reviews ontvangen. Daarom horen we heel graag jouw mening! Heb je deze box geprobeerd, laat het ons weten door hieronder een review in te vullen.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Familiebox is een product van Dinnerly

Wat kost de Familiebox?

Deze Familiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
3 personen€ 52,35€ 17,45
4 personen€ 52,35€ 13,09
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Familiebox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Familiebox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Dinnerly hebben we al wel 1 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.