FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Familie menu van Ekomenu

Lekkere biologische gerechten voor het hele gezin

De Familie menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.95

geef jouw mening

Dit is de ideale maaltijdbox voor gezinnen met kinderen. De gerechten in deze maaltijdbox kies je zelf bij dit familie menu. Je ontvangt in deze box dus altijd kindvriendelijke gerechten met veel afwisseling en altijd 100% biologisch. Je kunt je maaltijdbox vullen met wekelijks 3 of 4 gerechten, maar het is ook mogelijk om meer gerechten te bestellen. Of pauzeer je maaltijdbox gerust een aantal weken. 

Ik wil mijn kinderen gevarieerd laten eten en dat lukt véél beter met deze maaltijdbox. 

Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig is ook dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Het koken van een gerecht is meestal goed te doen binnen de 30 minuten. 

De 'maaltijdbox Gezin' is 100% biologisch bij Ekomenu

Alle ingrediënten in deze maaltijdbox zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Deze maaltijdbox is 100% biologisch. 

Leer je kinderen dat gezond eten lekker is

Moet je veel moeite doen om elke avond een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Of ben je het zat dat je kinderen elke avond zeuren over de gekookte maaltijden? Kies dan eens voor de gevarieerde maaltijden van Ekomenu. Als je kiest voor de gerechten die passen bij het thema "gezin" dan krijg je kindvriendelijke gerechten die tegelijk passen in het thema 'wereldeters'. Leer je kinderen hiermee nieuwe wereldse gerechten eten, want met deze gerechten zullen je kinderen nieuwe smaken en gerechten proberen. Vaak vinden kinderen het ook heel erg leuk om te helpen bij het koken uit een maaltijdbox.
Bijkomend voordeel is hier dat alles 100% biologisch is; extra gezond dus voor je opgroeiende kinderen! 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Familie menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Familie menu?

Deze Familie menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 39,95€ 39,95
2 personen€ 45,95€ 22,98
3 personen€ 57,98€ 19,33
4 personen€ 68,63€ 17,16
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Familie menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Familie menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.