FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Familie menu van Ekomenu

Lekkere biologische gerechten voor het hele gezin

De Familie menu foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.88

geef jouw mening

Het Familie menu van Ekomenu is de ideale maaltijdbox voor gezinnen met kinderen. De maaltijdbox gerechten in deze maaltijdbox kies je zelf bij dit Familie menu. Wil je extra kind-vriendelijke gerechten? Kies dan voor de leefstijl 'Wereldeters familie' en Ekomenu doet menu-suggesties die hier het beste bij passen. Je kunt een standaard keuze maken uit wekelijks 3 of 4 gerechten, maar het is ook mogelijk om meer gerechten te bestellen.  

Ekomenu houdt rekening met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. Handig is ook dat elke gerecht apart verpakt is in een maaltijdzak. Je ontvangt bij elk gerecht een duidelijke receptenkaart zodat je stap voor stap heerlijke gerechten op tafel zet. Het koken van een gerecht is meestal goed te doen binnen de 30 minuten. 

Het Familie menu is 100% biologisch

Alle ingrediënten in deze maaltijdbox zijn 100% biologisch. Bij Ekomenu kopen ze in bij biologische boeren en biologische producenten. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Familie menu is een product van Ekomenu

Wat kost de Familie menu?

Deze Familie menu is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
1 persoon€ 36,00€ 36,00
2 personen€ 41,88€ 20,94
3 personen€ 53,49€ 17,83
4 personen€ 62,76€ 15,69
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Familie menu

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Familie menu en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.