FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Fruitbox

Alle informatie en reviews over deze fruitbox

De Fruitbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 23.00

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een goed gevulde fruitbox? Bekijk dan zeker de fruitbox van Ekomenu. De 'Fruitbox Groot' van Ekomenu bevat gemiddeld 30 stuks (biologisch) fruit. Je ontvangt in de fruitbox zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud van de box is elke week anders en op het seizoen afgestemd. 

De prijs van de Fruitbox groot van Ekomenu is 23 euro. 

De Fruitbox kan alleen besteld worden in combinatie met een maaltijdbox bij Ekomenu met een persoonlijk menu en wordt tegelijk met de maaltijdbox geleverd. Wil je het persoonlijke menu van Ekomenu uitproberen? Bekijk dan ook onze kortingscode van Ekomenu voor een flinke korting op je eerste box. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruitbox is een product van Ekomenu

Ervaringen met de Fruitbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Fruitbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 3 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.