FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Ekomenu Fruittas

Alle informatie en reviews over deze fruitbox

De Fruittas  foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 15.00

geef jouw mening

Bij Ekomenu kan je prachtige biologische fruitboxen bestellen. De Fruittas van Ekomenu bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. Je ontvangt gemiddeld 15 stuks fruit in de Fruittas van Ekomenu. De inhoud van de tas is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. 

De Fruittas van Ekomenu kost 15 euro. Je kunt de fruittas alleen bestellen bij Ekomenu in combinatie met de maaltijdbox met een Persoonlijke menu. Wil je het persoonlijke menu van Ekomenu uitproberen? Bekijk dan ook onze kortingscode van Ekomenu voor een flinke korting op je eerste box. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Fruittas  is een product van Ekomenu

Ervaringen met de Fruittas

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Fruittas en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Ekomenu hebben we al wel 4 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.